• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Договорът за A321neo на ALAFCO потвърди тенденцията към търсене на по-големи модели

Договорът за A321neo на ALAFCO потвърди тенденцията към търсене на по-големи модели

/КРОСС/Лизинговата и финансова компания ALAFCO Aviation Lease and Finance Company, базирана в Кувейт, промени поръчката си от десет A320neo за A321neo. Договорът беше подписан по време на авиационното изложение във Фарнбъроу и е част от обща поръчка, за 85 A320neo, подписана през 2012.

"В постоянно растящия пазар, ALAFCO се фокусира изцяло в прадлагането на своите клиенти на най-модерните, технологично напреднали и икономически ефективни самолети. С A321neo ние ще бъдем в състояние да погледнем напред към още по-високи нива на ефективност и предлагаме на нашите клиенти най-доброто, което индустрията може да предложи ", заяви Ахмад А. Алзабин, председател и главен изпълнителен директор на ALAFCO.

"Това преминаване от A320neo към A321neo потвърждава тенденцията на пазара към по-големи самолети. A321neo ще донесе на клиентите на ALAFCO безконкурентна икономичност и най-високи стандарти на комфорт за пътниците. Това е идеалното въздухоплавателно средство на пазара ", заяви Джон Лийхи, главен оперативен директор клиенти на Airbus.

Семейството на A320 е най-продаваната продуктова линия в света с почти 12 600 поръчки от стартирането си и повече от 7100 самолети, доставени на повече от 320 оператори в целия свят. Благодарение на широката си кабина, всички членове на семейството на A320 предлагат несравним комфорт във всички класове и широки 18 инча седалки в икономичния клас, което е запазен стандарт на Airbus. С един самолет в четири размера, A320, предлага от 100 до 240 места, като безпроблемно обхваща целия сегмент с една пътека, с възможности за полети по къси вътрешни и далечни линии.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.