• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Metallica пуснаха 15 секунди от нова песен с пожелание за весели празници

Metallica пуснаха 15 секунди от нова песен с пожелание за весели празници

/КРОСС/ Фронтменът на Metallica Джеймс Хетфийлд заяви, че оттеглянето от музикалната сцена не влиза в близките планове на бандата.

„Вижте, музикантите никога не се пенсионират. Те просто стават по-малко известни. Хората си мислят, че си се пенсионирал, но не, аз все още пиша. Това е част от мен. Това правя на тази планета. Смятам, че за това съм тук. Ако престана, част от мен ще умре. Няма пенсиониране. Така че ще продължим, докато физически вече не можем да го правим", сподели вокалистът.

„Относно ситуацията в музикалния бизнес - той вече не е какъвто беше и аз съм развълнуван от факта, че е различен. Различието много ме плашеше и понеже нещата се променят толкова бързо, започнах да се чувствам стар, защото не можех да смогвам на скоростта, чувствах как звуча като дядо! "Тези деца днес", сещате се. Но какво? Моят начин е по-добър? Не. Това просто е различен начин. Така че аз се адаптирам, доколкото се чувствам комфортно", допълва той.

Хетфийлд също обясни, че групата не бърза с нов албум. Китаристът Кърк Хамет каза миналия месец, че новият албум вероятно ще се появи през 2016 г., но по думите на фронтмена бандата все още работи върху материала и няма срок за завършването на записа.

„Имаме тон материал и проправяме своя път през него. Искаме най-доброто от най-доброто. Това е, което винаги сме правили и ще отнеме толкова време, колкото е необходимо. Няма да обслужваме консуматора, защото никога не сме го правили. Искаме най-доброто нещо в най-доброто време, когато и да е това. Така че да издаваме по нещо всяка година само защото вие искате да чувате нещо ново или каквото и да било, това нас не ни устройва".

Макар и да не бързат с новия албум, Metallica пуснаха част от своя нова песен в късо видео, с което честитят коледните празници на феновете.

Джеймс Хетфийлд в присъствието на котка на име Табс ни дава възможност да чуем 15 секунди с китара и вокали.

"Весели празници от Табс и от всички от Metallica тук в студиото. Решихме да ви дадем малък сладкиш за ушите за празниците."

Можете да видите клипа във фенклуб секцията в сайта на групата - членството е безплатно.

Новият албум на Metallica ще бъде наследник на 'Death Magnetic' от далечната 2008. Все още няма никакви данни, кога ще бъде готов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.