• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Сергей Игнатов: Атаката срещу Асен Александров е удар срещу цялото образование

Сергей Игнатов: Атаката срещу Асен Александров е удар срещу цялото образование

/КРОСС/Със скандала с голите снимки на Асен Александров едва ли се цели удар срещу кабинета. Г-н Александров е много специален директор. Той е новатор.

Това каза предаването "Лице в лице" по БТВ бившият министър на образованието проф. Сергей Игнатов. Обществото реагира много остро. Хора, които не го познават излязоха и го подкрепиха. Това показва, че за последните години сме направили много голям скок. Хората вече не се съгласни с едно "жълто" охулване просто така. Асен Александров го обичат учителите, родителите, децата. Него го познават всички. Направете репортаж какви опашки са пред училището, за да се запишат ученици там. Като директор той е лидер и много скромен човек. Нямам идея за какво е този удар, но той е срещу цялото образование. Това е удар срещу националната индентичност. Трябва да бъдем много внимателни. Увеличава се броят на децата, чийто майчин език не български. Ние не сме готови да работим с подобно нещо. Трябва да провеждаме политика, която да доведе до икономически растеж и шоково увеличение на заплатите, най-вече на учителите, категоричен беше Игнатов.

От министерството не са имали време да реагират. Аз разговарях с Асен Александров и той ми каза, че сам се оттегля. Правителството е в оставка и всички чиновници се ослушват. Никой не иска да предприема смели решения, защото чака смяната на властта. На мен александров ми каза, че това му е дошло като гръм от ясно небе. Чуди се дали заведе дело. Според мен борбата срещу злото усилва злото. Може ударът да е от някой родител, което дете не е записано в училището. Не мога да кажа, но лошото е, че такива училища в България са оазиси. Мен също са ме подлагали на атаки и компромати. Не са ме търсили за служебен министър, разкри още бившият министър.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.