• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Осъдиха педофил за секс с 12-годишен сирак

Осъдиха педофил за секс с 12-годишен сирак

/КРОСС/ 56-годишен педофил, използвал услугите на двама малолетни възпитаници на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Олга Стоянова" в Дупница, получи присъда от 2 години условно с три години изпитателен срок заради блудствени действия, извършвани от него през 2010 година. Здравко Стоянов се изправи на подсъдимата скамейка заедно с осемнадесетгодишния сводник Алекси Илиев от Кюстендил, който набирал момченца от дома, за да задоволява похотта на по- възрастния мъж. Илиев също получи присъда - година и половина условно с две години изпитателен срок.
Скандалът с педофила е разкрит, след като от дом "Олга Стоянова" сигнализирали за системното изчезване на едно от малките момчета в дома, което след прибирането си се хвалело със скъпи дрехи и телефони, както и с пари.
Жертвата, който тогава е бил 12-годишен, изчезнал в петък и се появил чак в неделя, като и преди това често бягал от дома. На възпитателите направило впечатление новите маратонки и скъп телефон, с които разполага, въпреки че нямал живи роднини.
Разследването на полицията установило, че Алекси и В. /и двамата възпитаници на социалната институция/ са приятели и Алекси, който бил с няколко години по-голям, защитавал приятелчето си. Двамата били неразделни, като по-малкият В. попаднал под влиянието на Алекси Илиев.
През 2010 г. по време на отпуск при близките си в Кюстендил вуйчото на Алекси му предложил да го запознае с един богаташ, с който той да преви секс срещу пари. Срещата се състояла и Алекси получил уговорената сума. По време на акта 56-годишният богаташ Здравко предложил на Алекси да се срещнат пак или той да му доведе по-малки момчета от дома, които да ползва за хомосексуални действия. Месеци наред Здравко Стоянов поддържал връзка с Алекси и между тях била постигната договорка по-младият да намира момчета, които да извършват хомосексуални действия срещу заплащане. След като се договорили, Алекси започнал да обработва по-малкото си приятелче Васко, обяснявайки му, че чичо Здравко е богат и добър човек, който няма да му направи нищо лошо, а ако е послушен, ще му купи телефон и маратонки, като е нужно само В. да изтърпи да „му духат".
След известно убеждаване малолетният се съгласил и в петък в ранния следобед пред дома в Дупница Здравко Стоянов пристигнал с мерцедеса си, светлосив металик. Алекси тръгнал заедно с Васко към паркинга, като по пътя срещнали още двама от момчетата в дома. Там Алекси запознал трите момчета с по-възрастния мъж. След това другите си тръгнали, а Здравко изчезнал за малко, след което се върнал с нови маратонки, завел В. да пият кафе в центъра на Дупница, след което го закарал с автомобила си до София, където се настанили в хотел. Вечерта двамата отишли на ресторант, след това се качили в стая в хотела. Стоянов казал на Васко да се съблече, след което двамата се къпали, а по-възрастният мъж направил на малолетния фелацио. Като свършил, му разрешил да поиграе на неговия лаптоп. На следващата сутрин върнал момчето в дома и се уговорили отново да се видят, за да може Стоянов да му даде телефон. Дал му и 100 лева. Новите придобивки направили впечатление на възпитателите, те сигнализирали в полицията, а оттам разплели скандалната история и задържали 56-годишния педофил и по-младия му помагач.
На първа инстанция Дупнишки районен съд постановил присъда срещу Здравко Стоянов и Алекси Илиев, която троен състав на КОС потвърди, пише struma.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.