• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Нидал Алгафари: Леле, мале, какво става във втория ешалон на БСП

Нидал Алгафари: Леле, мале, какво става във втория ешалон на БСП

/КРОСС/Да се свика заседание на редовния 48-и конгрес на БСП в най-кратки срокове, който да обсъди предизборната платформа на партията и коалиционната й политика, е решил Градският съвет на БСП в София.

Мислете за Станишев като за нещо, останало в миналото - за това призовал бившият лидер на столичните социалисти Румен Овчаров съпартийците си.

В отговор на това Нидал Алгафари заяви: Вероятно забравиха, че мястото им във властта бе осигурено със съдействието или тихото съгласие на компромиса именно от онзи, който сега гръмко оплюват! 

Във Фейсбук поста си Алгафари коментира:

Леле, мале, какво става във втория ешалон на БСП? Какво става и с вече позабравените от близкото минало червени търговци на влияние в отрасли на икономиката ни?

Хора, заради които още не можем да вдигнем посрамените ни глави, изпълзяха като зомбита и започнаха да се опитват да правят схеми! За съжаление, подведени от същите млади апаратчици, подушили, че може да проимат и икономическа власт покрай зомбитата, на свой ред се обадиха.

Вероятно забравиха, че мястото им във властта бе осигурено със съдействието или тихото съгласие на компромиса именно от онзи, който сега гръмко оплюват! Вероятно желанието да бъдат сменени всички несправили се партийни функционери, не само на последните избори, а и в изпълнителната и законодателната власт, ще бъде причина те да се групират! Ще атакуват и ще направят и невъзможното да запазят интересите си...личните!

Дали не е време наистина за нов конгрес и некадърните, крадливите, търгашите на влияние чрез партията да бъдат изметени! Добре ще е за БСП, за членуващите в БСП, за симпатизантите и за хората на България като цяло!

БСП има нужда от прочистване и то основно! За съжаление е трудно и все онези феодали на местно ниво, или ласкаещите се като ги представят за олигарси, не дават да има промени. Но се надявам, че времето за промяна в БСП е назряло! - добавя Алгафари в коментарите под поста. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.