• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Нараства броят на жертвите на разрушителното земетресение в Италия

Нараства броят на жертвите на разрушителното земетресение в Италия

/КРОСС/Броят на загиналите при земетресението в Централна Италия е достигнал 281 души, с трима повече в сравнение с предишните обявени данни, заяви италианската гражданска защита, цитирана от ДПА.

При обявяването на данните за трите засегнати от трагедията общини службата посочи, че 221 души са загинали в Аматриче, 49 в Аркуата дел Тронто, а 11 в Акумоли.

Повечето от жертвите на тазседмичното земетресение са италианци, но сред тях има и един испанец, осем румънци, както и трима британски граждани, загинали в опустошеното селце Сомати близо до тежко пострадалия град Аматриче.

Трусът с магнитуд 6,2 по Рихтер удари централните части на страната в сряда през нощта и нанесе разрушения в три области - Лацио, Умбрия и Марке.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

У нас

У нас в много села застрашени от наводнения много сгради са правени от кирпич с цел саморазрушение ако има потоп малък или голям

29.08.2016 20:31:12

сградите с а правени да паднат

информацията на снимките подава Внушена от мъртвите недостатъчно сеизмо устойчива архитектура и конструкция ..Целта е да нямаме проблеми ако почне пълна ликвидация на хората подава обемно проучващ неразрушената сграда ..

29.08.2016 20:30:18

според вече загинали

Падналите сгради са изграждани с мисълта за лесно събаряне..Готвещи се за прераждане били уведомени че след смърта ако се наложи ликвидация на тази цивилизация най вероятно ще се формират отряди за почистване на следите от нея.

29.08.2016 16:33:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.