• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Доброволци от Amway се включиха в пилотната за България инициатива на компанията „Да се храним здравословно“

Доброволци от Amway се включиха в пилотната за България инициатива на компанията „Да се храним здравословно“

/КРОСС/ 30 доброволци от компанията за директен маркетинг Amway гостуваха на 50 второкласници от 119 СОУ „Акад. Михаил Арнаудов" в София и ги запознаха по интригуващ начин с богатия избор от здравословни храни. Това е дебютът на доброволческата инициатива на Amway в България, а в световен мащаб тя се случва за трета поредна година.

В поредица от активности, обединени в тазгодишната образователна кампания „Да се храним здравословно" и инициирани от Amway дистрибуторите на компанията образоваха децата какво означава да се храниш здравословно: кои храни са добри за тях, в кои продукти са скрити мазнини и захар, кои храни би трябвало да се приемат в по-големи количества и кои - в по-малки; колко важни са физическите упражнения.

От компанията споделят, че, базирайки се на над 80-годишния им опит в здравословното хранене и здравословния начин на живот, биха искали да споделят наученото до момента. Тъй като навиците по отношение на здравословното хранене и физическата активност се изграждат в ранна детска възраст, стремежът на Amway е да повлияе в дълготраен аспект.

Доброволческата инициатива на Amway се провежда за трети пореден път в 29 държави из цяла Европа и Южна Африка в началото на декември, а фокус на тазгодишния ден на доброволците на Amway е повишаване на информираността за значението на здравословното хранене и физическата активност. Това е и в основата на бранда за хранителни добавки NUTRILITE на Amway.

Философията на NUTRILITE как да се поддържаш във форма и в добро здраве се основава на балансирания начин на живот и включва следните 4 компонента:
1) За храненето: балансирано меню, което включва редовен прием на храна с изобилие от плодове и зеленчуци, за набавяне на всички необходими хранителни вещества.
2) За тялото: редовна физическа активност и достатъчно време за почивка е ключът към поддържането на добра форма и тегло в норма.
3) За ума: стремеж към позитивно отношение във всяко действие, което изключва негативните емоции и стрес и предполага отделяне на достатъчно време за почивка, релаксация, хоби или стремеж към личностно усъвършенстване.
4) За вземането на решения: да направиш информиран избор в полза на своето здраве, който се основава на знание за състава на различните храни, за физическата активност и за връзката между тях.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.