• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Нови продукти за грим от серията Artistry™на Amway стъпват на българския пазар

Нови продукти за грим от серията Artistry™на Amway стъпват на българския пазар

/КРОСС/В навечерието на предстоящия празничен сезон българската жена получава прекрасна нова възможност да засияе с перфектен стилен грим благодарение на новите продукти, които една от най-големите световни компании за директни продажби Amway представя на нашия пазар. За да направи трепетно очакваните Коледни и Новогодишни тържества още по-бляскави и изпълнени с красота за всички дами в България, Amway разширява своята луксозна серия за грим ARTISTRYTM с три нови попълнения в категорията ARTISTRY EXACT FITTM - BB Крем, Усъвършенстваща пудра на прах и Компактна пудра и нов ARTISTRYTM автоматичен молив за устни.

Безупречният макиаж започва с постигането на равномерен и сияен тен на кожата. Тук на помощ идва ефирната лека формула на ARTISTRY EXACT FITTM ВВ крем на Amway, която усъвършенства кожата и прикрива несъвършенства като петна, разширени пори и фини бръчки. BB кремът хидратира трайно и в дълбочина, благодарение на ексклузивна липозомна технология на Amway с вода от норвежките фиорди. Клиентите получават продукт, който е подходящ за всеки тип кожа, предпазва от ултравиолетовите лъчи със слънцезащитния фактор SPF35 UVB/ UVAPA+++ и най-важното - позволява по-лесно и по-равномерно последващо нанасяне на фон дьо тена.

Важно, особено за празничната визия, е гримът да е фиксиран дълготрайно, без да се допуска омазняване и лъщене. За постигането на траен матов завършек Amway сюрпризира с две разновидности пудра ARTISTRY EXACT FITTM - усъвършенстващата пудра на прах и класическата компактна пудра.

ARTISTRY EXACT FITTM Усъвършенстваща пудра на прах придаваполиран и същевременно естествен вид на грима и прикрива несъвършенствата на кожата, като контролира омазняването и лъщенето. А ARTISTRY EXACT FITTM Компактнапудра от своя страна дава естествен матов завършък, който изглежда натурално, без сплъстяване и утежняване. Нейната копринена формула идеално се съчетава с повечето тоналности на цвета на кожата.

Всички нови продукти на ARTISTRY EXACT FITTM са разработени на основата най-добрите естествени съставки и ползват най-модерните научни технологии. Формулите им комбинират фино балансирани Таитянски перли и Оптични призми, които наподобяват естествената кожа, и дават идеална текстура с невидимо покритие, което нежно отразява светлината.

В допълнение към новите ARTISTRY EXACT FITTM продукти, Amway предлага и новия ARTISTRYTM автоматичен молив за устни в три различни нюанса. Той позволява всяка дама да очертае прецизно устните си, като предотвратява размазването и разтичането на червилото. Модерният дизайн на молива с интегрирана полезна четчица за перфектно разнасяне, осигурява удобство и лекота на ползване, без да е необходимо допълнително подостряне.

Повече информация за новите продукти на ARTISTRYTM може да намерите на следния линк: https://www.amway.bg/ARTISTRYTM

Всички продукти на ARTISTRYTM се продават единствено и само чрез мрежата от партньори на Amway в България. На уебсайта на компаниятаwww.amway.bg ще откриете допълнителна информация както за продуктите, така и за опциите за закупуване и възможностите за бизнес, които Amway предлага.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.