• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Мелинд Пант e новият главен изпълнителен директор на Amway

Мелинд Пант e новият главен изпълнителен директор на Amway

/КРОСС/ /КРОСС/ Ада, Мичиган, САЩ - 16-ти октомври 2018 г. Днес, Amway - най-голямата компания за преки продажби в света, обяви г-н Мелинд Пант за нов главен изпълнителен директор на Amway. Преди това Пант е част от Yum! Brands, където доскоро заемаше позицията на президент на Pizza Hut International. Пант ще докладва директно на борда на директорите на Amway, а от 2-ри януари 2019 г. ще участва и в самия борд. Това е нова позиция за компанията, която от самото си създаване през 1959 г., е управлявана от членовете на семействата ДеВос и Ван Андел.

„Професионалният опит и ентусиазм на Мелинд ще изиграят ключова роля при покоряването на още върхове в историята на Amway", обяви Стийв Ван Андел, председател на компанията. „Сигурни сме, че лидерските умения на Пант и неговият опит в управляването на растежа на един бизнес, както и ръководенето на трансформации в компанията, ще помогнат на Amway да се фокусира още повече върху това да развива предприемачи и да оправдава очакванията на своите клиенти с ексклузивни и иновативни продукти", допълни Андел.

Мелинд Пант се присъединява към редиците на Amway, след като напуска Yum! Brands. Неговата последна позиция там е на президент на Pizza Hut International. Той отговаря за международното развитие на бранда в Азия, Индия и Европа, като междувременно управлява над 9000 Pizza Hut локации, извън САЩ, развивайки дигиталните стратегии и онлайн търговията на бизнеса. Преди Yum! Brands, Пант работи 14 години в Unilever, където заема различни ръководни позиции, включително Vice President of Foods за Африка, Средния Изток и Турция. Мелинд Пант и съпругата му Амрита живеят в Далас, Тексас.

Amway се управлява съместно от Ван Андел, който е председател на компанията от 1995 г., и Дъг ДеВос, който заема позицията президент от 2002 г. насам. И двамата ще се присъединят към борда на директорите, където ще бъдат съпредседатели.

Amway като бизнес, започнат от Джей Ван Андел и Рич ДеВос, ще продължава да бъде и да се управлява като семеен бизнес. Ръководството изцяло ще се поеме от Мелинд Пант.

„Семействата Ван Андел и ДеВос остават отдадени на мисията си да продължат делото на прадедите си, давайки възможност на всеки човек да започне свой собствен бизнес," съобщи Дъг ДеВос, президент на Amway. "Имайки предвид стабилната позиция на Amway в индустрията, никога не сме били по-уверени в бъдещето на бизнеса ни. С радост посрещаме Мелинд Пант в нашето Amway семейство", допълни ДеВос.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.