• 16 Фев 2019 |
 •  USD / BGN 1.7370
 •  GBP / BGN 2.2241
 •  CHF / BGN 1.7247
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -2°C

Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц. Иван Костов и екипа на СБАЛАГ „Майчин дом“

Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц. Иван Костов и екипа на СБАЛАГ „Майчин дом“

/КРОСС/ Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц. Иван Костов и екипа на СБАЛАГ „Майчин дом“ с признателност за дългогодишното ползотворно сътрудничество, както и за успешното реализиране на кампанията за безплатни профилактични прегледи за служители на министерството.

Кампанията се проведе през месец май с фокус „Скрининг за карцином на маточната шийка и карцином на млечните жлези“. Министър Ананиев изрази своята благодарност към целия екип на СБАЛАГ „Майчин дом“ за проявената инициативност, съпричастност и неуморни усилия в превенцията и профuлактиката, свързани със здравето на българските граждани.

Г-н Кирил Ананиев сподели своето възхищение към висококвалифицирания колектив и техния изключителен професионализъм, които издигнаха авторитета на най-голямата и най-стара Университетска акушеро-гинекологична болница у нас на европейско ниво, и я превърнаха в едно от предпочитаните специализирани лечебни заведения сред жените.

Ето и пълния текст на поздравителното писмо:

УВАЖАЕМИ ДОЦ. КОСТОВ,

Приемете моята u на Министерството на здравеопазването nризнателност за дългогодишното ни ползотворно сътрудничество, част от което беше и реализирането на кампанията за безплатни профилактични прегледи за наши служители. Бих искал да изразя благодарността cu към лекарите, които проведоха скрининга за карцином на маточната шийка и на млечните жлези. Профилактиката е сред приоритетите на Министерството на здравеопазването. 3атова и подкрепям всички инициативи с фокус върху засилване на превенцията и профuлактиката, свързани със здравето на българските граждани.

Благодарим за Вашите и на екиnа на болницата инициативност, съпричастност и неуморни усилия в тази посока, с които решително допринасяте за постигането на общата ни цел — да повишим здравния статус на българските граждани. През изминалите години Вашият висококвалифициран колектив неведнъж е доказвал своя изключителен професионализъм.

Вашите ycnexu издигнаха авторитета на най-голямата и най-стара Университетска акушеро-гинекологична болница у нас на евроnейско ниво и я превърнаха в едно от предnочитаните специализирани лечебни заведения сред жените. Високо ценя труда Ви u оставам с надеждата, че и занапред ще продължим ползотворната си работа в духа на партньорството. Пожелавам на ръководството и на целия екип на болницата много здраве, мотивация и обществено признание.

КИРИЛ АНАНИЕВ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.

int(1)