• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Андреев: ДПС е толкова богато, че е абсурд да бъде купено

Андреев: ДПС е толкова богато, че е абсурд да бъде купено

/КРОСС/Абсурдно е който и да било да купи ДПС. Затова е смешно да се твърди, че ГЕРБ го е сторил. ДПС натрупа толкова много пари през всичките години, че това е невъзможно за когото и да е било, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Методи Андреев. 

Това, че ДПС се извъртя в последния момент и подкрепи дълга, си е техен проблем, не на управляващата коалиция, допълни той. 

Според него именно обяснението на финансовия министър, в 45-минутната реч, какво точно трябва да направи България в следващите години е довело до промяна в позицията на ДПС и решението му да подкрепи предложението за дълга.

Депутатът обаче бе категоричен, че независимо от това ДПС си остава опозиция на правителството.

Методи Андреев смята, че благодарение на този заем правителството сега ще изкара пълния си мандат. Той поясни, че новият дълг на страната предполага България да има едно стабилно правителство.

Това че, ДПС се е обявило за защита на ромите е пълна демагогия, коментира още депутатът по повод случая, при който българи са били роми. От ДПС не трябва да правят политики от това, категоричен е Андреев. Той смята, че не е добре нито роми да бият българи, нито българи да бият роми и даде пример, че и роми са били скоро българин, който в последствие е починал. Според Андреев обаче е опасно да се прави политика на база на етнически конфликти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Снегуров

Повръща ми се от този, щом го зярна на екрана на обслужващата го тв.Той едно знае,едно пее. За всичко лошо което се случва в държавата ни,са виновни: ДЕПИСЕ,БЕСИПЕ и още глупотевини в тази посока.

04.03.2015 12:43:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.