• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

AIRBUS A319neo излетя към небето

 AIRBUS A319neo излетя към небето

/КРОСС/ Третият представител на успешното семейство A320neo започна тестови полети

Първият Airbus A319neo изпълни тестови полет. Най-малкият от семейството на A320neо, задвижван от двигатели CFM International LEAP-1A излетя от Хамбург и кацна в Тулуза след 5 часа полет.

Пилотиран от тестовите пилоти Мишел Ганйо и Екард Хаузер. В кокпита им асистираше тестовият пилотен инженер Жан Мишел Пин, докато другите двама тестови инженери Силви Лоиз-Лабасте и Дейвид О'Нион направляваха полета от тестовата инженерна станция.

Този полет даде възможност на екипажа да оцени цялостното управление на самолета и да провери основните системи. A319neo, регистриран като D-AVWA, ще бъде базиран в Тулуза, за да завърши тестовата летателна програма.

Семейството A320neo е най-продаваната в света продуктова линия с една пътека с повече от 5,000 получени поръчки от над 90 клиента, което представлява 60 процента пазарен дял. A320neo се отличава с най-новите технологии, ново поколение двигатели и "Шарклет" устройства на крилата, което общо дава повече от 15 процента икономия на гориво от първия ден на експлоатация и 20 процента до 2020.

Благодарение на просторната кабина, всички самолети от семейството A320neo се отличават с несравним комфорт във всички класи и широчина на седалките 18 инча по утвърден стандарт на Airbus.

С един самолет в три размера (A319neo, A320neo & A321neo), семейството на A320neo с места от 100 до 240 пътници, безпроблемно покрива сегмента за обслужване на къси вътрешни линии и на дълги разстояния.

A319neo е най-малкият от семейството на A320neo и предлага на операторите супер представяне. Може да превозва до 160 пътника без да допуска копмромис в комфорта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.