• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Уволняват и втория "патриот" с нацистки поздрав, ГЕРБ обаче подкрепи Симеонов

Уволняват и втория "патриот" с нацистки поздрав, ГЕРБ обаче подкрепи Симеонов

/КРОСС/ Още един „патриот", гледащ с умиление към нацизма и нацистките поздрави ще се раздели с поста си в държавната администрация. Става въпрос за Иво Антонов - ръководител на дирекция в Министерството на отбраната, излъчен от квотата на Патриотите.

Причината - снимка на Антонов, на която той позира пред германски танк „Майбах" с протегната за нацистки поздрав ръка.

Снимките на Антонов са още от преди три години, но пък станаха отново актуални покрай скандала със зам.-министъра на отбраната Павел Тенев.

Правителството настоя за уволнението на Антонов. Новината съобщи лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, а по-късно беше потвърдена и от депутата от Обединени патриоти Борис Ячев.

Изглежда няма вариант да си тръгне вицепремиерът Валери Симеонов, след катонамекна, че си правил шеговити снимки в лагера Бехунвалд. Лидерът на НФСБ е категоричен, че не е изричал подобни думи и дори се закани да съди в. „Сега", който разпространи информацията. Цветан Цветанов дори застана зад него.

„Преди малко разговарях с Валери Симеонов, чуваме се редовно, и той твърди, че не е казвал подобни думи", заяви Цветанов, цитиран от „24 часа".

Относно нацистките поздрави зам.-шефът на ГЕРБ обяви:

„Неприятна ситуация. Извинявам се на всички за неудобството - правителството прави добри неща, а ние коментираме такива скандали.

Категорични сме, че подобни снимки и изказвания няма да търпим. Правителството трябва да бъде стабилно и премиерът няма да търпи подобни хора да са част от управлението".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Браво юнак, само така с дясната ръка нагоре и в дясно с тридесет градуса от тялото, както го правеше кумирът на националистите Адолф Хитлер, България ще просперира под американския, неофашистки и маккейновски диктат.

18.05.2017 13:48:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.