• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кой уби Сашо Антов? Той бе страхотен човек с реален голям бизнес

Кой уби Сашо Антов? Той бе страхотен човек с реален голям бизнес

/КРОСС/Собственикът преживя голяма лична драма в края на 2015 г. и направи сериозен професионален пробив. В края на годината почина най-любимият му човек - съпругата му, с която почти 2 години и половина беше неотлъчно, заради тежко заболяване - тумор в главата. Мария си отиде през есента, а Сашо Антов до последно лично се грижеше за всяка нейна нужда - не допусна никого през тези 2 години любов, които двамата си дадоха.

"Толкова се обичаха с Мима, че тя вероятно си го е взела при себе си", плачеше една от близките им, която в часовете на изчезването му, не вярваше той да е посегнал на живота си.

Малко преди края на 2015 г., фирма "Агресия" подписа голям договор със световната марка "Армани". Това бе голям успех за компанията, която е една от най-модерните в България, шивашки фабрики. Колегите от екипа му често го питали защо дава толкова сериозни зпалати на дизайнерите и на шивачите си. Недоумявали, когато услужвал често с пари на бизнесмени. Единственото изречение, с което Антов отговарял - "Имал съм, дал съм". 

"Агресия" шиеше костюмите на почти всички български отбори за олимпиадите, на известни българи. 

Антов беше, може би, най-скромният български бизнесмен. Отказваше да дава интервюта, не търсеше място в първите редове на работодателските и бизнес организации. Много дискретен. Човек, който никога не е поискал услуга от клиентите - някои от които имат сериозна власт в държавата. Това си казаха тази сутрин негови приятели, които бяха видяли новината в "24 часа".

Близка семеейна приятелка сподели как Антов искрено се радвал преди 20 години, когато е направил първите машини за козунаци в България, през всяка година, в която е разширявал компанията, или е създавал нов магазин на "Агресия" - "Той истински им се радваше, което не може да се опише с думи", казва жената.

"Антов е бял бизнесмен, не пере ничии пари, а с лично можене разшири невероятно бизнеса си. Единственото, което ми хрумва е, че някой много иска марката "Агресия" да я няма. Но това няма да стане, тъй като дъщеря му Мая от години е гърбът на Сашо в бизнеса", споделя известен архитект, близък приятел на Антов. 

Въпросът е кой и защо. Дали в държавата България, в която по принцип поръчковите убийства не се разкриват, този път ще се рабере кой прати куршумите по един страхотен българин. 

Източник: в. 24часа

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Изобщо няма да е изненада, ако скоро гръмне бомбата, че през последните години от разузнавателни служби са създадени паралелни структури в България – „Ескадрони на смъртта”, премахващи или дискредитиращи неудобни за управляващата мафия личности в политиката и бизнеса. След като НСО публично призна, че уволнява близки на мафията офицери, колко ли още къртици на престъпния свят денем носят пагони на службите, а нощем върлуват като бандити?

10.01.2016 00:32:06

Анонимен

БЪЛГАРИЯ „MADE IN БОЙКО БОРИСОВ“: УБИЙСТВО, ВЗРИВ, УБИЙСТВО, ВЗРИВ! Няма как да объркаш броенето на времето от управлението на ГЕРБ и Борисов!

09.01.2016 15:26:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.