• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във "Флората" в Бургас

Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във "Флората" в Бургас

/КРОСС/ Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във "Флората". Организаторите обещават по нещо за всеки - зали, изпълнени с чара и енергията на творците - картини, скулптури, мода - мъжка, дамска и детска, аксесоари, декори за дома и офиса, свещи, бижута, бебешки дрехи, играчки и много други артикули, външни алеи със зони за релакс, хапване и пийване, приятна музика, целодневни работилници и интересни мини представления. Фестивалът ще се проведе през трите дни от 14 до 16 април. Той ще включва и благотворителна зона, където можете да направите своето парично дарение за някоя от каузите в това издание, както и да донесете ваши дрехи, аксесоари и книги.

За мъжката част от посетителите е подготвено разнообразие от автентични крафт бири, мезета - топли и студени, малиново вино и различни коктейли. Зоната за релакс е на разположение на всички! За по-активните и готови на предизвикателства посетители, ще има импровизирана сцена за караоке, музика и филми.

Ако желаете да изберете специален подарък за специален човек - това е мястото.

За малките гости организаторите са подготвили Детски работилници, които ще погълнат вниманието им и ще разгърнат тяхната креативност. През това време, мили родители - вие сте свободни да пазарувате, хапвате и пийвате.

Фестивалната гостилница ще ви изненада с разнообразие от топли и студени напитки с кафе и шоколад - веган млека и рожков, мъфини, курабийки, хляб, торти, сладкиши - здравословни и полезни, бургери и пица, хумуси и разядки, скара и местни деликатеси, крафт бира и малиново вино, както и коктейли в следобедните часове. Всичко това, приготвено на място пред вас от гостуващи майстори.

В био зоната фермери и готвачи ще ви разкажат за здравословните продукти и тяхното влияние върху нашите тела. Ще получите съвети за борба със стреса в ежедневието, за постигане на хармония със себе си и околните.

Зала 1 на ЕКСПО ЦЕНТЪР ФЛОРА пък ще се превърне в едно приключение за всеки посетител - тя ще е пълна с живи цветя и растения за дома и градината.

В центъра на събитието ще има кутия за томбола. Потърсете фестивалните флаери из града, попълнете талона на гърба им и го пуснете в нея. Ще има много подаръци и изненади всеки ден!

* За местата, на които можете да откриете флаери, посетете ФБ страницата на събитието: HANDMADE DESIGN MARKET

Събитието стартира на 14 април и завършва на 16 април - Великден. Това означава, че освен всичко друго, ще има шарени яйца, вкусни козунаци и работилници за декориране. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.