• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Посетителите на Техномебел и Светът на мебелите ще могат да премерят сили с великия Емил Костадинов

Посетителите на Техномебел и Светът на мебелите ще могат да премерят сили с великия Емил Костадинов

/КРОСС/ В Интер Експо Център ще бъде обособена специална зона за спортната надпревара на 27 и 28 април

Всеки българин добре знае за епичната дата 17 ноември 1993 г. Великият момент, в който България се класира за Световното първенство по футбол в САЩ, на което зае четвърто място. За това постижение на златното поколение на националния ни отбор по футбол решаващо бе значението на гола, реализиран от Екзекутора на „петлите", Емил Костадинов, който в последните минути на срещата с Франция вкара топката в мрежата на противника. Разбира се, всеки би искал лично да се срещне с великия българин.

Посетителите на изложенията Техномебел и Светът на мебелите ще имат тази възможност на 27 и 28 април в Интер Експо Център в София. На обща площ от над 14 500 кв.м. двете специализирани събития предлагат широка гама от продукти за дома и бизнеса. Над 190 са фирмите-изложители, а повече от 350 - представените компании.

В петък, 27 април, от 15.00 до 16.00 часа и събота, 28 април, от 11.00 до 12.00 часа всеки посетител ще може лично да се срещне с Емил Костадинов и да получи автограф от великия българин. И това не е всичко. Уверените в способностите си с топката и въобще всички любители на футбола и почитатели на златните ни момчета, ще могат да премерят точността си в спортна надпревара с легендарния голмайстор. Екзекуторът на „петлите", който ни накара да изживеем онова „Лудо американско лято" ще посреща посетителите на специално обособена футболна зона в изложбена зала 4. За най-добрите са осигурени награди. Спонсор на спортната зона е фирма Andrews. Победителите ще спечелят ваучер за покупка на артикули по избор от магазините на модната къща.

До 27 април включително посетителите ще могат да разгледат щандовете на изложенията от 10:00 до 18:30 ч., а в събота, 28 април - до 16 часа. В този последен ден входът е свободен за всички.

Допълнителна информация за Техномебел и Светът на мебелите можете да откриете в сайта: technomebel.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.