• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Варненец алармира за нелегално ислямско училище до Максуда

Варненец алармира за нелегално ислямско училище до Максуда

/КРОСС/Варненец, работещ във фирма за видеонаблюение алармира, че във Варна вече действа нелегално училище, в което на арабски език се преподава радикален ислям. В снимки и текст Юли Костов, който бил извикан да постави видео камери на сградата, описва в социалната мрежа какво е видял. Според него, училището се намира в близост до циганското гето "Максуда". Ислямистите наели помещенията на бивш цех за дрехи, срещу паркинга и цеха за антифриз до бившата фабрика "Христо Ботев", казва той.

"Циганета, турци, пришълци - всички ги събират там и им се преподава ислям. Ама не онзи чист, безобиден ислям, ами от оня там криворазбрания, който проповядват в ИДИЛ", пише Костов и разказва: „Повикаха ме да слагам видео камери. Отивам и гледам, тоя там, брадатия бил ходжа някакъв, но не е варненец, ами извикан от някъде. Интересно ми стана, защото, забележете, са му подарили кола за 200 000 евро! Освен това, луксозен апартамент във Варна и още куп луксозни, но явно много необходими за работата му глезотии. Това тука си беше направо като джамия, а всички вътре се кланят и говорят нещо на неразбираем език. По-късно разбрах, че е арабски. И ми се похвалиха, защото на единия от пазачите, детето му разправяло „Тате, на арабски ни учат да четем и пишем. Идват едни важни чичковци със скъпи коли и ще ни водят някъде!" Къде, не разбрах, но попитах, стараейки се да бъда поне малко учтив какво е това училище и кому е нужно преподаване на арабски в България? Но ме изгледаха така накриво, че на кръв даже, та се замислих дали да задавам въпроса отново, който се направиха, че не разбраха", разказва още видеотехникът.

От камери на съседни обекти той успял да заснеме случващото се в двора на ислямското училище, организирано под носа на властите във Варна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Никак няма да е лошо едно Су 24 да премине над това място - за предпочитане по начин който да изтрие от лицето на Варна този квартал с всички населяващи го паразити - и местни, и приходящи.Тотална дезинсекция.

29.11.2015 23:22:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.