• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Съдът пусна от ареста автокрадеца Ярослав Димитров

Съдът пусна от ареста автокрадеца Ярослав Димитров

/КРОСС/Софийският градски съд пусна от ареста Ярослав Димитров, който е обвинен за кражба на автомобил. Името на Димитров нашумя след заседание на Министерски съвет, на което премиерът Бойко Борисов повдигна въпроса за това, как осъждан у нас и разследван в чужбина може да нарушава домашен арест.

Според градския съд видеозаписът, на който се твърди, че е Димитров, е с лошо качество и не може категорично да се докаже, че е той.

Наглата кражба стана тема на обсъждане по време на правителственото заседание. От коментар на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и премиера Бойко Борисов по време на 19 август стана ясно, че под домашен арест 32-годишен крадец с общо три европейски заповеди за арест е откраднал два автомобила.

„Става дума за въпросния крадец, където човекът го е заснел как му обира двете коли", обясни тогава Борисов. Той има заповеди за арест от Словения и две от Италия. 2013-а е извършил кражба от жилище, а през 2014-а - кражба на два мотора. В момента отнема противозаконно два автомобила при условие на домашен арест, обобщи МВР министърът Румяна Бъчварова.

„Хората питат министъра за битовата престъпност, парламента питат за битовата престъпност. Крадец, ама голям крадец, доказан крадец, защото и колите ги намериха вчера, търсен от няколко държави и домашен арест", разгневи се пред министрите си Борисов. „Интересува ме Министерство на правосъдието какво мисли по този въпрос", попита Борисов присъстващата на заседанието зам.-министър Вергиния Мичева-Русева.

„Разбирам демокрация, демокрация, ама дай да има малко демокрация и за хората. Този човек не е ли демократ, където се събужда и му няма колите", коментира още Бойко Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.