• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Луганск е потънал в кръв - очаква трети авиоудар ВИДЕО: (+18)

Луганск е потънал в кръв - очаква трети авиоудар ВИДЕО: (+18)

/КРОСС/ Телевизия RT разпространи видеорепортаж с изключително тежки за човешката психика кадри. Те показват какво се случва край административната сграда на Луганската народна република, минути след като районът бе атакуван от украински самолети. Както вече съобщихме, че при въздушния удар загина здравният министър Наталия Архипова.

Страшната гледка разкрива ужаса от войната, която реално се води в отцепилите се от Украйна източни части. Целият площад е потопен в кръв. Лекари опитват на място да окажат животоспасяваща помощ на десетки ранени, а около тях тичат хора с изкривени от ужас лица. Първоначалната информация сочи, че засега властите потвърждават за четирима загинали, като сред тях е и Наталия Архипова.

Руското издание LifeNews съобщава, че здравната министърка разговаряла с местна жена на верандата на административната сграда, когато украински самолети пуснали бомби и започнали да обстрелват от небето. Ден преди смъртта си Архипова празнувала рожден ден. Тя и другите хора в района обаче не взели предпазни мерки, защото сраженията между опълченците и военните части от Киев се водели в казармите, които се намират на другия край на града.

LifeNews твърди, че не е изключено украинските пилоти да са пуснали касетъчни бомби. Употребата им в населени места обикновено води до много тежки жертви сред мирно население. Причините за това са две. Първата е големият периметър, над който се разпръскват отделните експлозиви. Втората е, че до 40% от отделните заряди не успяват да се задействат при удар и на практика превръщат обстреляния район в минно поле.
След удара в Луганск е настъпило военно положение. Местните огнеборци са мобилизирани за борба с пожара, бушуващ в сградата на администрацията след бомбардировката. Спряно е движението по улиците, а училища, банки и всякакъв вид учреждения са прекратили работа. Наричаните от Русия опълченци, а от Украйна - сепаратисти, не изключват тази вечер самолетите да се завърнат и да нанесат нов удар.

ВИДЕО: (+18)

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

?!.

Kogato ti zapovyadat da si slojish feredjeto i da si obuesh shalvarite, shte razberesh dali sam govnar ili ne!! Govnarite sa tezi, kopito iskat da othapyat 1/3 ot Ukraina !!! Koya strana shte pozvoli tova bez boi? - Nikoya !!!!!!!! A ti si izpii hapcheto za shizofreniya.

03.06.2014 16:10:01

Анонимен

?!. - как може да се раждат такива презрени говнари като тебе?

03.06.2014 11:37:28

Анонимен

Затова на България не са й нужни никакви военни самолети и тежки въоръжения, защото не се знае в кой момент, някой цицащ яко и зомбиран с лозунги за "защита на държавата" (егати държавата-кенеф), може да ги употреби срещу невинните граждани и невоенни и неполитически обвързани! Само и само да наложи някакъв вид подтисничество и да продължи да граби!!!

03.06.2014 11:17:21

?!.

Tka se zashtitava darjava !! Kakto e prevzeta, taka shte bade varnata na Ukraincite!! Boi pOglava !!!!

03.06.2014 10:20:52

Анонимен

Къде са правозащитниците ,къде е обективната CNN.Какво става в нашата преса ,преди Виктор и Ани от сутрин до вечер ни занимаваха с протести на Майдана ,а сега няма нито дума..Педераси-и-и-и соросоиди.

03.06.2014 09:42:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.