• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Арнаудова: Целта на хората в Лондон бе премиерът да бъде изваден извън равновесие

Арнаудова: Целта на хората в Лондон бе премиерът да бъде изваден извън равновесие

/КРОСС/Целта на срещата и на хората, които се опитваха да си задават въпросите не беше да получат отговори, целта беше премиерът да бъде изваден извън равновесие. Това каза пред Нова телевизия Севдалина Арнаудова, медиен съветник и ръководител на пресслужбата на Министерски съвет.

„За жалост срещата протече в един изключително лош тон, съпроводен с много агресия", посочи тя и допълни, че са се изказали много хора, които въобще не са пристъствали на тази среща. По думите й, тон за агресия е дала първата дама, която се е изказала. „Същата въпросна дама, аз си направих труда да проверя, е доста активна сред симпатизантите на „Атака", коментира Севдалина Арнаудова.

„На такива срещи се задават доста неудобни и провокативни въпроси, в което няма нищо лошо. Всеки е гражданин и може да пита каквото иска. Но ако очаква отговор трябва да даде възможност да се чуе този отговор. Такава възможност не беше дадена", заяви тя.

„Вие видяхте ли в записа някой да изчаква премиера да отговори? Крещеше се, подвикваше се, наистина изключително грозно и махленско", коментира още Севдалина Арнаудова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е, след като ние тука сме мухльовци и търпим идиотщините, които стават в държавата ни, добре, че има смели българи зад граница да кажат право куме в очите.

08.02.2016 08:17:11

Анонимен

Ч е той никога не е бил в равновесие. Просто около него е фрашкано с подпори. Колкото до агресията тя не е първосигнална тя се предизвиква най малкото с държание. А господин премиера винаги е твърдял, че ние сме пост лош материал.

07.02.2016 23:14:04

Анонимен

Забавно ми е,когато чета малоумни заключения,целящи отместване на окото от бурята.Присъстващите в посолството,бяха млади хора,мислещи,много по умни от теб и най важното,че те не мислят,че на другия ден,ще бъдат изхвърлени от работа. Арнаутска,ти искаш да си защитиш насъщния,но това не означава,че трябва да въвеждаш хората в заблуждение.При днешните условия за комуникация,ти не можеш да импровизираш и да се правиш на шушумига.Ясен ли съм?

07.02.2016 19:05:49

Анонимен

НЯКОЙ КАЗА ,ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ..И МЕДИЙНИЯТ МУ ДИЗАЙНЕР СЕ ПРЕВЪРНА В ШИВАЧКА ..ЧЕ ТО ДА ЗАДАВАШ НЕУДОБНИ И ПРОВОКАТИВНИ ВЪПРОСИ СПОРЕД СЕВДАЛИНА Е ВИДИТЕ ЛИ ИЗНЕРВЯЩО И МОЖЕ БОЙЧО ДА ИЗПАДНЕ В НЕРВНА КРИЗА..

06.02.2016 15:35:17

Анонимен

Севда Арнауд...яко тъпо парче...! Няма как тезата..." Премиерът е супер...обаче не случи на народ, /в случая българския/ " да успее...! Та това е фалирала теза....Учи се в 1ви курс PR...!!! Тази да не е повтаряла...?!

06.02.2016 14:47:30

Анонимен

Явно, грешката е на екипа на посолството. Там се канят хора, които посолството вече познава, които работят на истинска работа, а не чистачки, камериерки и проститутки. В никакъв случай мадамата от “Атака", пристигнала специално за срещата, не би трябвало да присъства. Било кое посолство не е площада пред Народното събрание или Хайд парк, където всеки се изправя и храчи каквото му падне. Нека тази от „Атака" и онзи от БСП отиде в английското посолство в София да плюе срещу Давид Камерон! Да, да ама не!

06.02.2016 12:23:41

Анонимен

егати тъпият пиар....

06.02.2016 11:56:29

хм

не е трудно за първосигнален примат

06.02.2016 11:21:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.