• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Сидеров: Имаме реваншистки кабинет на фалшивите протестъри

Сидеров: Имаме реваншистки кабинет на фалшивите протестъри

/КРОСС/ „Не виждам нищо изненадващо в поведението на служебното правителство - то следва политиката на Плевнелиев. Искаме оставката на служебния министър на отбраната и екипът, който е създал стратегията 2020. Този кабинет си превишава правата - да не забравяме, че той даде разрешение за учения с американски бойни учения. В Безмер летището се удължава, за да може оттам да излитат тежкотоварни американски самолети. Всичко това е подготовка за въвличане на България във война", заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.

„Под американски натиск правителството е готово да бъде въвлечено в участие във война. Това не трябва да се допуска", допълни той и категорично заяви, че оценката му за състава на този кабинет е изключително негативна, защото това са хора, които миналата година са хвърляли камъни и бутилки на протестите.

„Имаме реваншистки кабинет. Това е кабинет на фалшивите протестъри, които са си изпълнили поръчките вече и сега продължават напред", на мнение е националистът.

„Ние предложихме партиите да не получават субсидии - всички останали бяха против това. Сега всичко говорят за това, тъй като сме преди избори, но впоследствие отхвърлят всичко. Трябва да има образователен ценз - това също бе отхвърлено. Не трябва да има и санкции срещу Русия. Трябва да паднат турските новини. Има още много неща, но останалите партии отхвърлят всяко наше предложение. Сега виждам мобилизация на нашите избиратели. Те не са гледали на еворизборите като на истински избори и май трябваше да ги бойкотираме. Атака си е Атака", каза още Сидеров.

По негови думи той би могъл да се коалира само с българите, които разсъждават по начина, по който партия Атака го прави. „Не виждам с кого бих могъл да направя коалиция. Някои от тях имат наши разбирания, но вече са в коалиции - едни леви движения, които сега са заедно с БСП", добави той.

„Срещу нас са всички формации, които са съгласни с колониалното робство на България. ГЕРБ, ДПС и БСП бяха уж конкурентни в предишното правителство, а всъщност играеха заедно. Всичко, което работи у нас е в чужди, монополни ръце. Бъдещето е в евразийския проект. България трябва да се разграничи от американския диктат", каза още лидерът на Атака и сподели, че не очаква предстоящите избори да се различават по нещо от предишното.

„Отново ще се купуват гласове. Трябва будна гражданска съвест и гражданите да ходят да гласуват", завърши Волен Сидеров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.