• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Депутати: ДПС е в добра кондиция, няма разделяне

Депутати: ДПС е в добра кондиция, няма разделяне

/КРОСС/Аз ви уверявам, че ДПС е в много добра кондиция и внушенията за разделяне на две на партията или пък за обособяване на нова партия са силно преувеличени, вероятно на базата на фантасмагорични мечти на някой друг субект, който е извън ДПС.
Това каза пред БНТ Тунчер Кърджалиев от ДПС в първия работен ден на депутатите след коледната им ваканция, в който депутатите на движението са по-малко, след като Лютви Местан и петима депутати напуснаха и днес ще седнат сред независимите народи представители.
ДПС е обновена продължава да е светска българска партия, заложила на евроатлантическите ценности, каза Кърджалиев и допълни: ДПС продължава да е марка в българския обществен живот.

Кърджалиев подчерта, че през месец април ще е Националната конференция, която ще избере своя лидер.

Дали ДПС ще подкрепи искания от БСП вот на недоверие не стана ясно.

Няма разцепление в ДПС, има група от наши колеги, които тръгнаха след личните си интереси, да търсят на изява в политическото пространство. ДПС е единно и няма разцепление. Имаме триумвират от трима колеги, които ще подготвят националната конференция, потвърди пред бТВ и депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

Нито Пеевски, нито Доган са един от тримата, избрани от Централния съвет, коментира той въпроса кой управлява ДПС.

През първата година се опитахме да наложим Местан, но се видя, че като че ли вечер тренировките пред огледалото му бяха дълги и на другия ден уморен не можеше да взема адекватни решения, каза още Аталай.

През тези три години получаваше забележки, че не може да взима еднолични решения. Човек не може да бъде такъв нарцис, заяви Аталай и допълни, че не може една политическа формация да бъде управлявана еднолично.

Няма да има разделение в ДПС, заяви и народният представител на Движението Янко Янков в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. По думите му ДПС е с "изключително силна имунна система".

"Личните интереси на хора, които искат по някакъв начин да подчинят политиката на себе си по никакъв начин не могат да повлияят на онези, които защитават интересите на над 600 000 български граждани, които са ги изпратили в Парламента." - поясни Янков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.