• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Атанас Атанасов: От ДПС дават знак на Борисов, че трябва да преговаря с Доган

Атанас Атанасов: От ДПС дават знак на Борисов, че трябва да преговаря с Доган

/КРОСС/В ГЕРБ са притеснени, че не им стигат гласове за тези избори. Тъй като не могат да намерят друга подкрепа, прибягват за пореден път до сигурната подкрепа. Това каза заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов в предаването „Неделя 150". на БНР. Като визира обявеното от ръководството на ДПС, че партията няма да даде непотърсена подкрепа и че Ахмед Доган би могъл да е кандидатът на партията за президент, Атанасов заяви:

Публично бе казано на Борисов, че трябва да преговаря с Ахмед Доган. Скритият ортаклък между Борисов и ДПС никога не е преставал.

В защита на тезата си Атанас Атанасов посочи, че Бойко Борисов не е посегнал на нито една икономическа схема на ДПС.

За Реформаторския блок е голям успех обединяването върху обща кандидатура за президентските избори, въпреки опитите да се попречи на този процес, заяви още Атанасов.

От щаба на ГЕРБ са възложили на общинските кметове на партията конкретни цифри за постигане на определен брой гласове на предстоящите избори, твърди Атанасов, което според него означава, че предстои кампания за купуване на гласове.

Наказателната акция срещу кмета на Перущица Ради Минчев е директно свързана с изборите. Това е съвместна наказателна акция на Борисов и Цацаров, които в симбиоза управляват държавата, коментира Атанасов. Според него това многофункционално активно мероприятие цели вместо да говорим за проблемите на държавата да бъдем в обяснителен режим.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.