• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Атанасов за заплахите на ПФ: Буря в чаша вода

Атанасов за заплахите на ПФ: Буря в чаша вода

/КРОСС/Като "буря в чаша вода" Атанас Атанасов от Реформаторския блок определи изострения тон на Патриотичния фронт по посока на доверието към правителството заради назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната. 

Всеки, попаднал в парламента, се стреми да поддържа такава линия на поведение, че да се хареса на електората си, коментира пред БНР изказванията на патриотите Атанасов. 

По повод казаното от Валери Симеонов, лидер на НФСБ, че ще има пробив в информацията, свързана с агентите в чужбина, които работят за Министерството на отбраната, Атанасов заяви: Този проблем по никакъв начин не зависи от Орхан Исмаилов. Това е много сериозен политически проблем. Става въпрос за неизпълнение на закон, приет от Народното събрание. Военното разузнаване отказва да си предаде архива с едни измислени мотиви. А цялата работа се състои в това, че един кръг от старата червена гвардия са се окупирали в тази служба и не искат да се предадат.

По повод вчерашната акция на ДАНС в ромските махали на няколко града в страната Атанас Атанасов каза, че е прекалено публична и това го притеснява, а този тип операции, посочи той, трябва да се вършат безшумно и далеч от зрението на обществото, защото нагнетяват напрежение и страх в хората.

Ръководството на ДАНС се чувстват несигурни и искат с демонстративни акции да покажат нуждата от продължаване на това състояние на тази служба, коментира Атанасов. 

По думите му това е многофункционално активно мероприятие, организирано от ДАНС, а основна цел е да отмести общественото внимание от другите скандали. А за тях той посочи: През последната година, година и половина всички тежки скандали в държавата са свързани с действие или бездействие на прокуратурата. Като се започне с аферата "Костинброд", КТБ, сега и тези тефтери, каза Атанасов. Следственият отдел на СГП е някакъв център за сценарий в българския обществено-политически живот. Аз ще следя как ще завърши тази проверка, която г-н Цацаров е разпоредил там.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.