• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

„Атлетико” преговаря с „Челси” за Фернандо Торес

„Атлетико” преговаря с „Челси” за Фернандо Торес

/КРОСС/ Ръководството на "Атлетико" (Мадрид) е започнало преговори за привличането на нападателя на "Челси" Фернандо Торес. Представителите на двата клуба са провели няколко срещи в Лондон през уикенда, твърди "Евроспорт".

Торес е юноша на "Атлетико" и игра за "дюшекчиите" до 2007 г., когато беше купен от "Ливърпул" срещу 20 милиона паунда. След като вкара 81 гола в 142 мача за "мърсисайдци", той премина в "Челси" срещу 50 милиона през зимния трансферен прозорец на 2011 г.

Според "Евроспорт" сините от Лондон искат 13 милиона за нападателя, който се оказа изключително неуспешен трансфер. От "Атлетико" обаче опитва да намалят тази сума. Днес изпълнителният директор на "дюшекчиите" Михел Анхел Хил Марин се завръща в Мадрид, откъдето ще продължат преговорите.

В събота мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо обяви край на селекцията, след като беше финализиран трансфера на левия краен защитник на "Атлетико" Филипе Луис.

По-рано сините прявлякоха друг играч на мадридчани - Диего Коща, а на "Стамфорд бридж" се завърна и вратарят Тибо Куртоа, който игра под наем на "Висенте Калдерон" в последните три сезона.

Медиите в Англия и Испания обаче твърдят, че "Челси" иска още един футболист на "Атлетико" - централния бранител Жоао Миранда, който има клауза за откупуване в договора на стойност 30 милиона евро.

"Атлетико" вече се подсили с няколко играчи на отслабените постове в лицето на вратарите Ян Облак и Мигел Анхел Моя, левия защитник Гилерме Сикейра и нападателите Марио Манджукич и Анхел Кореа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.