• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Атлетико с нова издънка в Испания

Атлетико с нова издънка в Испания

/КРОСС/ Отборът на Атлетико Мадрид направи нулево равенство като гост на Виляреал и не можа да се придвижи по-напред от шестото място в класирането на испанското футболно първенство. "Дюшекчиите" имат 26 точки, колкото и Атлетик (Билбао) и Реал (Сосиедад). Мадридският тим е завършил наравно в 8 от 16-те си мача и е вкарал едва 16 гола. 

Виляреал е в още по-лоша форма.

"Жълтата подводница" е без победа в шест поредни мача и се намира на 12-а позиция в таблицата. Съставът на Хави Кайеха спечели за последно на 25 октомври - 4:1 срещу Алавес.

Чуквуезе отправи първия удар към една от дветв врати, но след рикошет топката излезе в корнер. Атлетико отговори с опасно разбъркване в наказателното поле на Виляреал и неточен шут на Феликс. В 10-ата минута Чуквуезе отново се озова на добра позиция, но стреля в аут, а после Жерард Морено пропусна да открие с глава.

В средата на полувремето перфектен пас на Саул Нигес намери Феликс, който технично копна над Серхио Асенхо, но и над вратата.

Втората част стартира с натиск на Атлетико и силен удар на Саул, отразен от Асенхо. В 54-ата минута Чуквуезе пак имаше шанс да застраши Облак, но не иизгра ситуацията добре. Симеоне потърси повече свежест в предни позиции с включването на Витоло, който за пореден мач не направи нищо съществено. В 63-ата минута Жоао Феликс стреля по диагонала, но Асенхо внимаваше.

В 72-ата минута Жоао Феликс проби и върна топката към Коке, но капитанът на Атлетико не уцели вратата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.