• 13 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8136
  •  GBP / BGN 2.3155
  •  CHF / BGN 2.0230
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Ще направим нормално меню за "Авиоотряд 28", но без пръжки, сланина, домашна ракия или туршия

Ще направим нормално меню за "Авиоотряд 28", но без пръжки, сланина, домашна ракия или туршия

София /КРОСС/ Менюто за кетъринга на „Авиоотряд 28" ще бъде сменено, за да не се дразнят хората. Но няма пък и да е другата крайност - пръжки, сланина, домашна ракия или туршия. Това каза пред журналисти в Министерски съвет министърът на транспорта Ивайло Московски по повод обществена поръчка за доставка на храни и напитки за правителствения Авиоотряд, с който летят премиерът и министрите. В заданието за търга се искаше от спечелилата фирма да осигури 12-годишно уиски, омари и октоподи за полетите на властта. Поръчката беше спряна по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов.
Не се занимавам аз с кетъринга на Авиоотряда, каза Московски.
"Не е съгласувано с мен, за пръв път научавам, че има такива храни в Авиоотряда. Спряхме поръчката, ще поръчаме някакви нормални неща там. Такъв кетъринг си е вървял сигурно десетки години, но са го писали примерно морски дарове, не е било разбито, и сега като е разбито се вижда, че има някакви неща, които дразнят хората. Нали не вярвате, че аз се занимавам с кетъринга на Авиоотряда, нямам представа", заяви Московски.
"Точно заради предния ни мандат, понеже писахте глупости, че Борисов ял по два килограма фъстъци, като летял с Авиоотряда, премиерът още от началото на мандата каза, че не желае абсолютно никакъв кетъринг да ползва и не е ползвал. Дето се вика по една-две ябълки е ял, докато е летял", каза още министърът.
"Аз контролирам други неща - законодателството в сектора, наредбите, не менюто в самолета. Това е смешно", подчерта Московски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

То цяла София си е КЕТЪРИНГ ,СЪРВАЙВЪР,МАСТЪРШЕФ,КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА,ГЛАСЪТ НА БЪГАРИЯ И най добрият град за живеене,най добрата кметица,ама тя да беше отишла в Лом та да я видя.,а ония по селата изнасилините и ограбени е.... м....

01.04.2015 16:57:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.