• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Avon Mark представя новото си течно червило – мат и глос

Avon Mark представя новото си течно червило – мат и глос

/КРОСС/ Има ли съвършено червило, което да обикнеш моментално? Да, има! Avon представя новото течно червило от серията Mark, което идва в два изкусителни варианта - мат и глос и 20 дръзки нюанса! Готови ли сте да се превърнете в център на вниманието? Кой каза, че не можете?

Козметичната компания разнообразява продуктовата си гама с течно черивило със специално разработена революционна формула с гелообразна основа, която запазва трайността си в продължение на часове и дарява устните с хидратация и комфорт. Наситените пигменти за идеално покритие ще се погрижат да се радвате на интензивен цвят, а специалната четка с форма на диамант ще ви помогне да изваяте устните си прецизно като професионалист.

Талантливата Поли Генова представя новото течно червило на Avon с една много различна визия! Женствена и нежна, тя избира ярко червено, за да превърне устните си в основен акцент. Не се колебайте да последвате примера й! Течното червило на Mark идва в 10 изкусителни матиращи и 10 бляскави глос нюанса в актуалните за есента цветове, за да може всяка дама да открие варианта за себе си.

Перфектният мат ще се погрижи да ви осигури красиво подчертани устни с плътно покритие и кадифен завършек. За разлика от много други матови червила, течното червило Avon Mark не изсушава устните, а осигурява хидратация и комфорт с формула, подсилена със сладък плодов аромат. Перфектен избор за дълъг ден или елегантен повод.

Ослепителният глос пък ще ви осигури дълготраен наситен блясък с часове, без да изсъхва или да се разтича. Течната формула на червилото и прецизната четка ще ви помогнат да покажете повече креативност в грима си за парти вечер или среща с близки приятели.

Професионалният гримьор на Avon - Алина Манова споделя своите впечатления от новите течни червила Avon Mark. "За мен е удоволствие да работя с всичките 20 разкошни нюанса. Като кутия с различни бонбони са. Лилавите тонове са водеща тенденция в грима тази есен, червените пък, са класика и винаги са актуални. Личните ми фаворите засега са Passion it и Rockstar. Най- хубавото е, че добре се блендират и това ще ви позволи да създавате комбинации от два или три цвята. Съветвам ви, да пробвате!"

Научете повече при своя предатавител на Avon или на www.avon.bg

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.