• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Портфолиото от високоговорители на LG за 2018-а вече и със смарт функции

Портфолиото от високоговорители на LG за 2018-а вече и със смарт функции

/КРОСС/ Разнообразната гама от аудио продукти предоставя страхотен звук и работи интелигентно

LG Electronics (LG) ще покаже по време на изложението CES 2018 своята подобрена и по-умна гама от премиум аудио продукти, която носи обещанието да промени начина, по който потребителите мислят за аудиото у дома. Ново през 2018 г. е високопроизводителната аудио технология на Meridian Audio, която генерира по-естествен и по-топъл звук. От създаващите потапящо звуково преживяване Dolby Atmos® саундбари, до преносимите Bluetooth говорители, както и най-новият високоговорител с изкуствен интелект (AI), LG ще предложи по нещо за всеки любител на музиката и филмите.

Звук от страни и от горе
Новият SK10Y саундбар на LG предоставя 550-ватова мощ и поддържа 5.1.2 канала, използвайки силата на технологията Dolby Atmos. Уникалният аспект на тази технология се изразява в това, че самостоятелни „звукови обекти" могат да бъдат точно позиционирани където и да е в триизмерното пространство, за да създадат потапящ звук от всички посоки, включително и от тавана, което увеличава реализма и създава ефекта на това да си в центъра на екшъна. За да създаде такъв мощен и текстуриран звук, SK10Y е оборудван с множество говорители, включително чифт от мощни насочени нагоре говорители, които обгръщат слушателя със звук от всеки ъгъл. Потребителите могат да настроят силата на звука на тези високоговорители спрямо височината на тавана в стаята.

Партньорството на LG с Meridian Audio допринася за новаторските аудио подобрения, които са внедрени във високоговорителя SK10Y, за да може той да предостави ненадминато преживяване на слушателите. Meridian е пионер при високопроизводителните и високопрецизни аудио решения и е лидер в обработката на дигитален сигнал (Digital Signal Processing - DSP), както и в областта на психоакустиката. Meridian оборудва SK10Y с голяма производителност, включително и с бас и спейс технологията, които обгръщат слушателите в богат и чист звук. Независимо къде е седнал слушателя, звуците достигат до него с по-голяма топлина и са напълно потапящи. Технологията Height Elevation на Meridian издига звука над саундбара на нивото на екрана, допринасяйки за допълнителна чистота на речта и музиката. Освен това LG SK10Y е съвместим с висококачествените аудио файлове и може перфектно да възпроизведе звук, записан в студийна среда. Освен плейбек до 40kHz, високоговорителят предлага и функция за над-конвертиране (sound upconverting), която подобрява качеството на стандартните аудио файлове до 24bit/192Hz, за да се подчертаят фините детайли и нюанси в песните.

SK10Y привлича погледа със своя хармоничен и модерен дизайн и тънък профил, който съвсем естествено се вписва под много от OLED и SUPER UHD моделите телевизори на LG за 2018-та година. Устройството е и изключително достъпно с пълна свързаност към хъбове, високоговорители и други умни устройства, поддържащи Chromecast. Просто кажете "OK Google" и така правите заявка да пуснете любимата си песен, подкаст или аудио клип от любимата си услуга за поточно предаване.

Преносими говорители за всякакви случаи
Говорителят от PK серията на LG предоставя мощен звук и светлинни ефекти в удобен комплект, който може да бъде взет навсякъде. Благодарение на модерните технологии от Meridian Audio, PK говорителите имат възможност да извличат мощен бас без изкривявания в звука, както и да оптимизират реч и вокали. Тези говорители са съвместими с Bluetooth стандарта APT-X HD за поточно предаване (стрийминг) на 24-битова музика през wireless връзка, за да доставят качество, близко до оригинала. Функцията Dynamic Party Lighting добавя визуална привлекателност на този модел, благодарение на светлините, примигващи в ритъма на музиката. Всички три PK модела имат красив дизайн и удобни захвати, които допринасят за по-лесното им ползване.

Премиум високоговорител с Google Assistant
LG ще използва сцената на CES 2018, за да обяви своя първи умен аудио продукт с изкуствен интелект - LG ThinQ. Този високоговорител не само произвежда висококачествен звук, но и се предлага с вграден Google Assistant. LG си сътрудничи с Google, за да гарантира, че високоговорителя LG ThinQ предлага всички удобства, които един дигитален асистент може да предостави. LG ThinQ е не само един умен асистент, а е също и активиращ се чрез глас персонализиран интерфейс, задействащ умните уреди за дома на LG. Така например LG ThinQ може да бъде настроен да включи уред на LG с една проста гласова комaнда: "OK Google, накарай LG да включи пречиствателя за въздух." А най-хубавото е че този високоговорител не прави никакъв компромис с качеството на звука, благодарение на технологията Meridian Audio. LG ThinQ поддържа всички файлове с високо качество без загуби на звука, което му дава възможност да пресъздаде звуците, така както оригинално са записани в студийна среда.

Високоговорители за незабравимо парти
За всички купонджии LG може да предложи няколко модела високоговорители, които комбинират мощни аудио възможности. Тези парти машини от типа „всичко-в-едно" предлагат разнообразие от функции, които създават абсолютно зашеметяваща парти атмосфера, като 1 800W изходна мощ, DJ функционалности, режими за караоке и светлини. Най-новите парти високоговорители на LG са здрави и устойчиви, с лесни за ползване интерфейси и множество опции за свързаност, за да могат да изтеглят или стриймват неограничен брой денс парчета.

"Аудио технологиите са извървяли дълъг път откакто LG представи първото си радио на корейските потребители преди 60 години," каза Сео Янг-Джае, завеждащ бизнес дивизията за конвергетни аудио и видео технологии в LG Home Entertainment Company. "Уверен съм, че по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника CES, потребителите ще бъдат впечатлени от големия брой нови технологии, които сме внедрили в нашите аудио продукти без да правим компромис с аудио качеството."

Новите модели саундбар, преносими говорители и парти високоговорители, както и революционният високоговорител LG ThinQ със сигурност ще удивят мнозина по време на CES 2018 в Лас Вегас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.