• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Какво ни казват партиите и коалициите?

Какво ни казват партиите и коалициите?

/КРОСС/Тази кампания е различна от предишната. Ако в 2013 година бе останала някаква надежда, сега това е кампания на безнадеждността, коментира хода на предизборната кампания журналистът Александър Симов. По думите му основен акцент в нея ще бъде кой по-успешно ще се разграничи от служебното правителство. Дори конструкторите на този кабинет ще се разграничат от него, смята журналистът.

Колегата му Юлий Москов коментира, че според по-голямата част от посланията българите са идиоти, нямат памет и нямат разум. Но аз помня, каза той. И поради тази причина, когато една партия ми обещава справедливост, аз се смея и казвам - или те са неадекватни, или си мислят, че аз съм такъв. Но аз не съм, продължи журналистът и попита: Колко трябва да съм психически увреден, че да повярвам?

Когато чуя, че някой ми казва, че ще вади ДПС от властта и има ресурсите на скакалец и аз се чувствам като тези идиоти, за които Юлий говори, или някой ме смята за идиот, каза от своя страна Арман Бабикян. Коментарът му бе препратка към изказването по-рано на генерал Атанас Атанасов, че ако ДСБ, чрез Реформаторския блок, влезе във властта, ще разследва ДПС.

PR специалистът коментира с насмешка слоганите на основните партии и коалиции, които ще участват в изборите на 5 октомври.

ДПС казва „Свободата е в теб". РБ казва „ Всичко е в твоите ръце"

Приличат ли си? Смятате ли, че са отправени в една и съща посока? - попита Арман Бабикян. Говорим за слогани просто, за нищо повече, посочи той, обръщайки се задочно към гостуващия преди него Атанас Атанасов от ДСБ.

Десните казват простовато „Застани до нас", защото сега тръгват, сега се идентифицират

Какво казват ГЕРБ - „Стабилна България. Време е" .

Егати мизерията, в която сме. Ако ще се стабилизираме на това ниво, просто умирам от страх. „време е" обаче е едно нещо, което е от времето на старото СДС. Нали знаете - „Времето е наше". Но тук са спрели навреме хората и са стигнали само до „Време е". Те са се олели повече. Това със „Стабилна България" е тежкото притеснение, защото сме нестабилни, коментира Бабикян.

Не може един човек да го закараш в реанимация и да му кажеш - утре ти е сватбата, подкрепи тезата на Бабикян и журналистът Москов.

Вижте какво казват „БСП - лява България": „Достоен живот в справедлива държава", каза Бабикян. Е, това е гавра, коментира веднага Москов. „Справедлива държава да кажат тези, които са най-големите бандити", допълни той. Според Арман Бабикян обаче има голяма конкуренция в това кой е най-голям бандит.

Журналистът от в. „Дума" Александър Симов, който е и част от листата на лявата коалиция в Пловдив, призна, че се дразни от тенденцията в БСП „слоганите да са вечно нещо такова, което човек не само не може да започни, но звучи равно и безлично, все едно нищо не е". Много повече на една лява партия отива някой по-революционен лозунг, смята Симов.

Погледнете какво казват „Атака", които от сутрин до вечер ми говорят за Съветския съюз - „Последната крепост на българския народ". Това е общо взето - да си хващаме багажите и да тръгваме да се заселваме в Подмосковието. През цялото време слушаме за Кремъл, не мога да разбера какво общо има българският народ с цялата тая работа, каза Бабикян. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ето какво ни казват фактите

ИЗВОДЪТ какъв е: По брой на ДС агенти 1. ББЦ=Патриотичен фронт=ДПС=БСП=АБВ, 2. ГЕРБ=АТАКА=Партия на зелените и 3. Ако не гласуваме за РБ, който е най-малко зависим от ДС, значи сме дебили ! ВЪПРОСЪТ е: Защо ГЕРБ не изчиства своевременно редиците си от хора със зависимости, ДС агенти и къртици ? Нали утре, когато са на власт, ще им натиснат бутона, за да клатят и съборят уравлението им ?

18.09.2014 14:38:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.