• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Бундеслигата се завръща в ефира на Евроспорт

Бундеслигата се завръща в ефира на Евроспорт

/КРОСС/ Байерн за шести пореден път? Сигурно мнозина се надяват да не бъде така през май, но малцина биха се обзаложили, че това няма да бъде крайният резултат от новия сезон в Бундеслигата. И то, въпреки слабите резултати на баварците в контролите и отсъствието на ключови фигури като Филип Лам и Чави Алонсо. Просто шампионът отново изглежда твърде силен за конкуренцията.

Лайпциг и Хофенхайм ще бъдат разсеяни от участието си в Европа, Борусия Д - от трансферните саги около Обамеянг и Дембеле, а и идването на нов треньор не помага на „жълто-черните". Шалке и Байер Леверкузен също са с нови треньори, Гладбах се раздели с ключови фигури... Още в първия кръг всъщност ще видим дали това е суровата действителност.

Новият сезон, който феновете отново ще могат да наблюдават в ефира на Евроспорт 2, се открива в петък вечер (18 август) в Мюнхен със сблъсък между Байерн и Байер. След серията от провали в контролите, отборът на Карло Анчелоти се върна на правилния път и спечели Суперкупата, а преди седмица отнесе Кемниц с 5:0 за купата. Роберт Левандовски се разписа и в двата двубоя, което показва, че намира формата си, а и защитниците не допуснаха толкова много грешки, колкото в предишните срещи. Леверкузен също имаше серия от слаби резултати в подготовката, а преди седмица се нуждаеше от продължения, за да се справи с Карлсруе за купата. Но пък поне записа първи мач през последния месец без допуснат гол.

След като спечели на „Алианц Арена" през 2012-а, Леверкузен има четири загуби в Мюнхен. Сега Хайко Херлих има сериозни проблеми със състава - и Ларс, и Свен Бендер са контузени, а същото важи за Хаверц и Брандт. Под въпрос пък са Та, Кампл и Поянпало, който вкара втория гол срещу Карлсруе. За Байерн ще отсъстват Мануел Нойер и Боатенг, макар че вратарят вече е почти напълно възстановен от травмата, заради която не игра четири месеца. От Байерн обаче обявиха, че ще действат по-внимателно с Боатенг, с надеждата той да изиграе повече мачове през сезона в Бундеслигата, отколкото през миналия, в който той взе участие само в 13 срещи.

Прякото предаване на Байерн - Байер започва в 21.30 ч. Ще коментират Петър Хераков и Иван Тишански.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.