• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Готов е докладът на "Аликс партнърс" за КТБ

Готов е докладът на "Аликс партнърс" за КТБ

/КРОСС/Международната фирма за разследване на банкови фалити "Аликс партнърс" е готова с доклада за Корпоративна търговска банка, става ясно от седмичния отчет на синдиците на банката.

Синдиците на Корпоративна търговска банка ще имат един месец, за да се запознаят с предложенията на международната фирма за разследване на банкови фалити. От доклада на Росен Ангелчев и Лазар Илиев не става ясно какви мерки са предложили от разследващата компания, нито до проследяването и събирането на каква сума от вземанията на банката става дума. В предишни доклади синдиците съобщаваха, че фирмата проследява множество кредити, отпуснати от Корпоративна търговска банка.

По време на парламентарен контрол финансовият министър Владислав Горанов обяви, че докладът на фирмата трябва да е готов до края на септември. Все още не е ясно дали докладът или част от него ще бъде публично оповестен. Междувременно синдиците продължават действията си по събиране на вземанията на банката. За една седмица са събрали над половин милион лева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мели

Кога ще стане ,ясна информацията за този доклад и защо Василев не е в затвора все още?

10.10.2015 11:37:17

Анонимен

И Василев и всички скачени съдове трябва да си получат заслуженото, а не както досега гражданите да плащат за издевателствата на "по-важните". законът е за всички.

06.10.2015 15:54:13

Анонимен

Eми супер, че е готов. Сега се питам само какво ли ще предприемат българските власти. Дали най-после някой ще се размърда и ще размаха пръст на Сърбия, че умишлено разпъва чадър върху един от най-големите измамници на нашето време? От километри се вижда, че Василев плаща на сръбското правителство и то използва какви ли не процедурни хватки, само и само да не го екстрадират и той да се озове в ръцете на българското правосъдие. Най-жалкото е, че и в Сърбия Василев отново продължава да си върти мръсните номера и самите сърби страдат от далаверите му. Заводът му, остави хиляди хора на улицата и без осигуровки.

05.10.2015 23:04:38

Анонимен

Надявам се, че информацията в доклада ще хвърли повече светлина върху схемите, с които Василев е крал парите на вложителите години наред. Не че липсват достатъчно доказателства за неговите злоупотреби, но цялата истина около източването на КТБ трябва да се знае, а отговорните лица да си понесат последствията.

05.10.2015 18:46:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.