• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Съседи гонят Анна Баракова от депутатския апартамент

Съседи гонят Анна Баракова от депутатския апартамент

/КРОСС/Съседите на Анна Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище. Днес внасят молба до председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Причината - според тях Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали, съобщи Нова телевизия.

Анна Баракова стана известна като първия независим депутат още преди клетвата. Тя напусна партията на Николай Бареков, след като беше избрана спорно заради 13-тата позиция в бюлетина номер 13 на партията.

Валентина Константинова се обърна във фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът й имат две малки деца и разказва, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен. Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж.

Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали, потвърдиха и другите съседи. Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.

Анна Баракова отрече всичко, казано от съседите й. И обясни, че майка й често отсяда при нея. Но мъж при тях не живее. Тя разказа още, че има по-малък брат, който рядко идва до София.

А за този мъж депутатът Баракова разказа, че е неин познат. Той не се представи, но заплаши екипа ни и поиска да не бъде сниман. По-късно научихме, че се е качвал у съседите - в семейството на Валентина Константинова. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум. Резултатът - Анна Баракова смята да напусне ведомственото жилище и да си потърси квартира.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.