• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Бареков бил новият Волен Сидеров, но доста далеч от Ахмед Доган

Бареков бил новият Волен Сидеров, но доста далеч от Ахмед Доган

/КРОСС/ "Николай Бареков е новият Волен Сидеров. Ораторските възможности, които е натрупал като журналист, не са подплатени с действия", заяви в "Добро утро, България!" по TV7 ММА боецът Станислав Недков-Стъки. Той обаче подчерта, че лидерът на "България без цензура" е доста далеч от Ахмед Доган, с когото наскоро се сравни.

Доскоро Стъки подкрепяше Бареков, но от известно време го критикува изключително сурово във Facebook.

"Хората ходят при него и плачат, че изнемогват и само след един час виждам как той отива и си поръчва шампанско от 1000 лв. бутилката. Как да му повярваш, че наистина иска да е полезен на хората и да помага", добави Стъки.

По повод разкритията на напусналия "България без цензура" Ангел Славчев, че е бил заплашван от Бареков, ММА боецът каза, че не е бил свидетел на подобно нещо, но е склонен да вярва, че това наистина се е случвало.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

vasil

хахаха да сравниш Бареков с Волен Сидеров! Дудука няма една идея в главата си.Дори и за имитатор не става. да си пее радка пиратка по го бива

11.09.2014 12:55:08

Гошо

Как ще сравнявате дудука с Волен бе отрепки сравнете го с Янето или Жордж Ганчев ще му отива, но с Волен няма друг, който да се сравни, защото аз освен Атака не знам други, които да им пука за българите!

11.09.2014 12:45:07

Националист

Не мога да разбера защо сравняват дудука с Волен, Волен е само един и втори като него няма, който да се бори за националният ни интерес! Дудука е един имитатор и крадец на идеи или накратко новият Яне Янев!

11.09.2014 12:42:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.