• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Бареков: Дойдох да кажа две-три добри думи за всички

Бареков: Дойдох да кажа две-три добри думи за всички

/КРОСС/ В европарламента ме изпрати волята на народа. Ако европарламентът е чекмедже, съм се скрил в чекмеджето „Европарламент", каза председателят на „България без цензура" Николай Бареков в интервю за BTV.

На тези избори няма победител и трябва да се направи крачка назад, за да има правителство. Не бих попречил на този процес, посочи Бареков, „предвид някои лични битки през годините".

Няма как да си премиер на 15 депутати. Ако имах 84, като Борисов, щях да опитам да съм премиер. Нашата коалиция извади среден резултат, това е истината. Нека да се направи правителство и да видим какво ще се случи, посочи той.

От вестниците разбрах, че хората от ББЦ и ГЕРБ са се скарали и че ГЕРБ са ме ошамарили. Какъв шамар? - аз съм на 3000 км оттук, посочи Бареков. Но ще си подложа бузата за още един шамар, дано правителството тръгне, допълни той.

Резултатите от изборит са ясни. Никой не ни кани и не ни търси, ББЦ не е част от тези сделки. Предпочитаме да има независимо от ДПС правителство и да останем опозиция, казва Бареков.

„Шеф на ДАНС е някакъв Котаранчев, който никой не го знае", каза Бареков в коментар на интервю с депутата от ББЦ Борислав Иглев.

Анна Баракова е едно недоразумение. Доведе я г-жа Калина Крумова, като представител на евромайките. Нито я зная, нито я познавам, нито имам намерение да се занимавам повече с нея. Това чудо няма място в нашата група, посочи лидерът на ББЦ.

С Борисов си нанесохме много обиди на тези избори, но сега съм дошъл за няколко дни да кажа две-три добри думи за всички, каза евродепутатът в коментар на динамиката в отношенията му с Борисов.

Бих искал личните взаимоотношения да приключат по най-бързия начин, за разлика от други скандали, каза евродепутатът в отговор на въпрос дали все още твърди, че Бойко Борисов е тъп?

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.