• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Борисов-президент е единственият шанс на България за по-приемлив премиер

Борисов-президент е единственият шанс на България за по-приемлив премиер

/КРОСС/ Евродепутатът Николай Бареков заяви, че подкрепя идеята премиерът Бойко Борисов да се кандидатира за президент, защото „до този момент не се справя със задачите си". „Аз ще съм първият, който ще му занесе гербери след победата, защото няма друг вариант в момента България да получи по-сносен министър-председател, освен ако Бойко Борисов не си намери нова работа", каза Н. Бареков в интервю за BTV.

По думите му, Борисов знае много добре, че не се справя със задълженията си и няма „да иска да е капитан на кораба" през зимата. „Неговата партия го тика към президентския пост. За да си добър премиер и президент, трябва да си държавник, но му пожелавам успех. Нека като президент да се докаже повече", допълва Бареков.

„Вчера Борисов обясняваше, че му трябва някой, който да тропа по масата, някакъв генерал, казаха от партията. Какъв генерал, какъв тропач по масата - ние нямаме армия? Нашата армия е най-слабо подготвена, най-малка по численост и не ни трябва генерал за президент. Трябва ни дипломат, който да говори на общ език с европейските лидери, защото с тропане по масата няма как да си спечелим приятели", отбеляза Бареков.

Преди дни Николай Бареков публикува в личния си профил във „Фейсбук" снимка с „ловеца на мигранти" Динко Вълев от Ямбол. „С Динко ни събра любовта ни към рап музиката, и двамата сме почитатели на Ицо Хазарта, бяхме на негов концерт миналата седмица. „Според мен по-добре Динко да бъде граничен полицай, отколкото тези, които са корумпирани", допълни Бареков. На въпрос, дали е обещал политическа кариера наВълев, Бареков каза, че подобно нещо вече му е обещавано от „патриоти", но той няма да му предложи членство в „България без цензура". „Аз не мога да му обещавам нищо, не трябва да предлагам на Динко да се записва в нашата партия, защото той си има бизнес. Представете си, че става фен на Бареков - ще го спукат от проверки", допълни евродепутатът. „Аз безкрайно съжалявам, че напуснах журналистиката, но след Костинбродската афера нямах друг избор", каза Бареков.

Той се обърна към водещия Слави Трифонов със съвет: „Искам да му кажа да се подготви за много страшен отпор и че ако няма голяма партия зад гърба си, положението ще бъде наистина много зле, в чисто емоционален план". Евродепутатът допълни, че политическата игра и съревнование не трябва да стават за сметка на избирателите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кандидатирам се ти,бе боклук !

01.08.2016 05:48:50

Анонимен

Тоя не разбра ли, че е бита карта,т.е.употребиха и изхвърлиха......

31.07.2016 18:16:53

Борисов му даде най-точната оценка с една дума - капут.

31.07.2016 13:53:56

Анонимен

Защо му обръщате внимание на този палячо?

31.07.2016 11:32:02

Анонимен

Бюреков, Бюреков ти колко му се въртя пред .....ципа като кмет и премиер , искаш и като президент да го пробаш......кажи си!!!!!! Смърди ужасно!!!!!!

31.07.2016 11:08:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.