• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Джамбазки: Ковачки и операция „Чисти ръце" си отиват много добре в едно изречение

Джамбазки: Ковачки и операция „Чисти ръце" си отиват много добре в едно изречение

/КРОСС/ „На билета за Европарламента пишеше „коалиция от партии". Фактите говорят, че за мен, като представител на ВМРО, имаше повече от 20 000 преференции, а за Каракачанов имаше още около 5 000, въпреки, че той каза, че не иска да се гласува за него. Бареков имаше 25 000 преференции, което ни поставя на кантар. Когато направихме този съюз се бяхме обединили около няколко идеи. Ние вложихме половин милион лева в тази кампания. Резултатът от предизборната кампания беше успешен, няма как да отрека това. Ние сме спокойни и чисти пред съвестта си. Не обвиняваме Николай Бареков в нищо, просто политическите ни пътища се разминаха." Това заяви в сутрешния блок на БНТ Ангел Джамбазки от ВМРО.

По негови думи има много намеци за взаимодействие между ББЦ, Пеевски и ДПС, а ВМРО се бори да докаже, че не иска да има нищо общо с Пеевски или ДПС. „Една част от твърде експресивно поведение на г-н Бареков са доста неприемливи. За нас най-разумно е обединението на патриотите и родолюбците", добави той.

„Комбинацията Ковачки и ПП „Лидер" и операция „Чисти ръце" си отиват много добре в едно изречение, но в този случай трябва да има и прокуратура", саркастично коментира той коалиционното споразумение между ББЦ и „Лидер".

„Патриотичният фонд не се нуждае от обяснение. Това е първата политическа коалиция, която не се нуждае от обяснение, а от изграждане, укрепване и разширяване", категоричен бе той.

Той добави, че ще се опитат да убедят хората, че вече има смисъл и национално обединение.

„Държавата е на ръба на социална и демографска катастрофа. Трябва да бъде наложен обществен ред във всяко едно населено място. Ние нямаме армия, но имаме жандармерия и те трябва да си вършат работата. Всяка една набита баба е огромен проблем", коментира той случая в Бяла черква.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нали и ВМРО-БНД беше в коалиция с ЛИДЕР на Ковачки, бе пернишкото цигане Джамбаз - виден европейски консерватор (:-)))))?! И когато е за ГЕПЕНЕТО от българските данъкопладци всички коалиции са ви позволени! За 6 месеца МВРо-то смени 4 коалиции! И все за депутатски кресла си мислят!

21.08.2014 17:28:12

Анонимен

Колко струваше ти, Джамбо? Дано не си се продал за стотинки.

21.08.2014 09:18:27

Анонимен

Стана и ти патерица на Борисов.

21.08.2014 09:01:08

Алек

Пич, ти се огледай и виж агентите на ДС около себе си воглаве с оня Каракачанов и после говори.

21.08.2014 08:45:28

Анонимен

Джамбазе-менгян и КонеКрадски си отоват много добре в характеристиката на ДС-МВРо-"войводата" от ПАРИЧНИЯ (а не патриотичен фронт)!

21.08.2014 08:33:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.