• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Петков: Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП

Петков: Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП

София /КРОСС/ Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП на следващите избори. Това прогнозира пред TV7 Румен Петков. В райони като Плевен и Ловеч кадровата ситуация е катастрофална и не знам как ще мотивираме хората да гласуват, каза бившият вътрешен министър.
Според него ръководството на партията не се занимава с важните въпроси като енергетиката, а с неща, които са от второстепенно значение като тютюнопушенето например.

Петков заяви, че строителството на "Белене" трябва отново да се сложи на масата. При заявен интерес от чуждестранен инвеститор, работата може да започне до два месеца.
„Правителството не фокусира достатъчно внимание върху проекта "Белене". Никой не говори, че има инвеститор, че няма да има държавни гаранции - никой не говори за това. Никой не коментира и колко време ще се прави седми блок на "Козлодуй" във времето. Нелепо е от "Атака" да внасят в парламента отново темата "Белене", добави Румен Петков.
Петков заяви, че в момента на държавата й е необходима стабилност и едва ли някой иска да се бори за лидерското място на Станишев и обяви, че не е креатура на Първанов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За участието си в тържествената церемония на 4 декември, организирана от Центъра за глобален диалог и сътрудничество, бившият американски президент Бил Клинтън е получил предварително 200 000 долара. Сега организаторите на събитието ще си искат обратно парите, тъй като Клинтън отказа да присъства, след като бе информиран от американската посланичка във Виена Алекса Уеснър, че един от основателите на центъра Стамен Станчев е бил ден преди това осъден в Румъния за икономически шпионаж и основаването на транснационална престъпна организация на 11 години затвор.В петък вечерта бе съобщено, че бившият австрийски министър Вернер Фаслабенд, който е също един от основателите на центъра, прекратява членството си в него, пише австрийският в."Остерайх". Президент на "Центъра за глобален диалог и сътрудничество" е бившият президент Петър Стоянов. На церемонията присъства сегашният президент Плевнелиев. Ще каже ли той каква сума е получил за участието си и защо не е получил предупредителна информация от българската посланичка във Виена Елена Шекерлетова.

08.12.2013 22:26:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.