• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Замесена ли е Жана Бергендорф с наркотици?

Замесена ли е Жана Бергендорф с наркотици?

/КРОСС/Известната певица Жана Бергендорф беше задържана за 24 часа в столичното Първо районно полицейско управление заради битов скандал в дома й. Според източници на БНТ в дома на певицата са открити наркотици.

Адвокатът й обаче отрече информацията.

Жана Бергендорф не е била арестувана. Тя е дала показания в полицията за случилото се с нея, обясни Стефан Антонов пред Нова тв. Няма арест, няма белезници, категоричен бе той. Според него медиите само търсели сензации. По думите на Антонов, в полицията се обадили не съседи, които чули скандала, а роднина на певицата. Що се касае за марихуаната, той каза, че не знае за това.

Служителите на МВР са действали по сигнал за битов скандал в дома на известната певица - в три следобед тя бе докарана за разпит в районното. Час след Бергендорф за разпит беше доведен и мъж, за който се предполага, че има общо със случая. Според източник от полицията, при проверката в дома на певицата са открити наркотици, твърди БНТ.

От МВР потвърдиха само, че за 24 часа са задържани мъж и жена с инициали Ж. Б. По-късно пред Първо районно пристигна и екип на Бърза помощ, тъй като на певицата ѝ прилошало. След прегледа лекарят каза, че състоянието й е стабилно.

За допълнителни изследвания Жана Бергендорф бе изпратена във Военна болница.

Според адвоката на певицата Стефан Атанасов клиентката му не е била под влияние на наркотични вещества. Идването на линейка коментира така: "Под стрес с високо кръвно, ниска захар, тези неща, които трябва да се проверят, за да има спокойствие в хората, който тука работят се нея."

От години Жана е в обтегнати отношения със съпруга си Стефан, като в различни интервюта тя описва съвместния им живот от много добър до пълен ад. Двамата спорят от години за попечителство над сина им. Дали скандалът е бил с него или друг мъж, не стана ясно. Близки до нея се надяват бащата на детето и да не използва деликатната ситуация, за да и вземе детето. От СДВР посочиха, че "госпожа Жана Бергендорф не е свързана с криминално престъпление и към момента не е задържана".

По време на разпитите в Първо РПУ на МВР-София Жана Бергендорф и приятелят й Лео взаимно се обвинявали, че са наркомани, твърди "24 часа". Засега не са им повдигнати обвинения в притежание на наркотици. По непотвърдена информация певицата Жана Бергендорф е с комоцио и има хематоми и контузии по тялото. Предполага се, че е станала жертва на побой от своя приятел.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.