• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Стефка Берова и „БГ Мюзик Къмпани" представят новият албум "Съдба"

София /КРОСС/ Най-обичаната българска певица, без врагове на сцената и в живота - Стефка Берова, ще представи поредния си албум, кръстен „СЪДБА". Каква е женската съдба - орисията да обичаш, да бъдеш обичана, да даряваш живот и да вдъхваш надежда. Песните в албума са по стихове на поетесата Надежда Захариева. Изпълнени с целия регистър на най-нежните струни от женското сърце. Стефка Берова за пореден път доказва, че не изневерява на добрия вкус, и с риска да бъде контрапункт на комерсиалното ни време, продължава да прави музиката, която обича. Съдържателна, изпълнена с драматизма на емоциите, истинска и неподправена, като самата нея.
Певицата премина през годините през изпепеляваща любов и драматична раздяла, през върхове, но и през спадове; през разочарованията от трудностите в бранша. Но нито в личния си живот, нито в изкуството, не направи компромис и не изневери на себе си. Именно това я задържа на върха на славата и съхрани доверието на публиката. На 1 юни, Денят на детето, също като дете - с неподправена искреност, Стефка Берова ще се качи на сцената на столичния клуб „Grand de Lux" от 19.30 часа, за да изпее душата си. „Сърцето ми от дълго време е спряло - не очаква нищо. Но ревниво пази спомените за всичко, което беше моята съдба. И ако Бог така е решил, че да остана сама в личния си живот, все пак съм спокойна, че докато пея своите песни, и имам своята публика, аз никога няма да бъда самотна!..", казва певицата пред премиерата на последния си албум, издаден от „БГ мюзик къмпани"- компанията, която от години издава най-доброто от забавната музика у нас.
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.