• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Червените дяволи готови да атакуват Премиършип отново според winbet

Червените дяволи готови да атакуват Премиършип отново според winbet

/КРОСС/ Първият кръг в новото издание на Висшата лига е вече близо. Точно  „червените дяволи“ от Манчестър ще имат честта да открият сезона. Те приемат на „Олд Трафорд“ „Лестър“ във вечерен мач на 10-ти август.

Сезонът ще бъде ключов за кариерата на една от звездите на отбора - Пол Погба. Очакванията към него ще бъдат още по-големи, след като той беше сред основните фигури на френския национален отбор в Русия. Мениджърът на Юнайтед, Жозе Моуриньо коментира представянето на своя играч на Световното първенство пред журналисти.

„Пол беше просто великолепен, особено в последните 3 мача от първенството.“ – каза Моуриньо. „Надявам се, че Пол разбира къде е причината за това негово добро представяне. Разликата с играта му в първите няколко мача от турнира беше в нивото на ангажираност, във фокуса, и в абсолютното себераздаване. Тези качества издигнаха играта му на съвсем друго ниво в решаващите елиминационни мачове от Световното първенство.“

Моу естествено не пропусна да спомене и другите играчи на „Манчестър Юнайтед“, които се подвизаваха по терените в Русия.

„Изпратих съобщения с пожелания за успех на всички мои играчи, които бяха с националните си отбори в Русия, преди самото начало на турнира. Не съм ги безпокоил по време на състезанието, за да могат да се фокусират напълно върху текущите си задачи. След финала също им изпратих съобщения. Единствено това на Пол беше различно от другите, защото той все пак стана световен шампион.“

Спортните анализатори от betindex.net припомнят, че Погба се присъедини към Юнайтед от „Ювентус“ през август 2016 за рекордната за този момент сума от 89 милиона паунда. Французинът обаче имаше няколко нелеки момента през миналия сезон, като дори беше оставен от Моуриньо извън титулярния състав и в двата мача от осминафиналите на ШЛ. „Червените дяволи“ бяха изхвърлени от турнира от испанския „Севиля“ на това стъпало.

Междувременно  „червените дяволи“ вече са в САЩ за своето редовно предсезонно турне. Пол Погба е получил удължена лятна ваканция след Световното първенство.

Следващата седмица към тима в Щатите ще се присъединят испанския вратар Давид де Хеа, сърбинът Неманя Матич, както и новото попълнение Фред. Чилийското крило Алексис Санчез обаче не е с отбора, тъй като засега американските гранични власти му отказват виза. Не е ясно дали решението е окончателно, или все още има шанс Санчез да получи разрешение за влизане в Щатите.

Бразилският халф Фред е второто ново попълнение на манчестърци за лятото след португалския защитник Диого Дало. Бразилецът беше купен от украинския „Шахтьор Донецк“ за 47 милиона паунда. Той е на 25 години и бързо стана основна фигура в украинския гранд, като записа 15 гола в 155 мача за тях от 2013-а година досега. Договорът на Фред на „Олд Трафорд“, който беше част от отбора на Бразилия на Световното първенство, е за 5 години.

Моуриньо беше видимо удовлетворен от факта, че е успял да си подсигури подписа на бразилеца, който беше трансферна цел и на други европейски грандове. „Фред ще се впише чудесно в нашата халфова линия. Той притежава точно качествата, които на моменти ни липсваха предния сезон – креативен футболен ум и виждане за ситуацията на терена“.

Според родния букмейкър winbet  „Манчестър Юнайтед“ вече е трети фаворит за спечелването на титлата в Англия.

Залагайге в winbet и bet365 на най-високите коефициенти за победител във Висшата лига на Англия и мачовете от първия кръг!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.