• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Борисов: Казах на колегите да учат и четат повече

Борисов: Казах на колегите да учат и четат повече

/КРОСС/ Преговорите в Брюксел за решаване на проблема с мигрантите са били продължителни и тежки, сподели премиерът Бойко Борисов пред журналисти в европейската столица.

"Единственото, което ме интересува, са правата на българския народ. Помня какво беше в Харманли - всичко гореше и всичко беше в кръв - аз бях там. Първо искам да защитя правата на българския народ, спазвайки всички европейски директиви. Ние трябва да помогнем на тези, които бягат от война, но за определен период от време. Ние не искаме и нямаме нужда от икономически мигранти. Да отиват там където ги искат.

Разочарован съм от начина, по който се случват нещата.

От известно време насам, съветите, всичко, което е правено от тези органи, се затваря. Започваме от а до я да предлагаме и да пишем нови работи. На практика приехме документ, който сме предложили много отдавна. Аз в това отношение съм доволен. Не знам защо, при липсата на криза, с такъв драматизъм да се приема и да се стои до 6 сутринта.

Подразни ме, че всички говорят само за Италия, Испания и Гърция, защото България си е свършила работата. Вярно, дават ни за пример, но им казах на колегите да учат повече география и да четат, за да знаят, че сме граница с Турция.

Вие нямаше да ме питате за споразумението снощи, а за вота. Ако беше минал вота нямаше да сме тук. Така започнахме европредседателството и така искаха да го завършат. Много им е криво, че всички отчетоха, че дори организационно, което най ме е притеснявало, се справихме перфектно.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Борисов: Казах на колегите да учат и четат повече............ ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ТЕ И ......ВЕНЕТУ НЕ СА ПРОЧЕЛИ ??????????

01.07.2018 16:30:05

Анонимен

Така ще има повече финансов ресурс и за университетите - препитването на политиците трябва да става там, на неутрален терен!

30.06.2018 12:22:54

Анонимен

Много забавно! Но е факт - политиците четат малко, а знанията им по история и география очевидно са под средното равнище. Изобщо, не било зле преди заемане на държавен пост да бъдат подлагани на изпит - нещо като малка матура!

30.06.2018 12:21:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.