• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Bet365 подготвя изненади за феновете си

Bet365 подготвя изненади за феновете си

/КРОСС/ Bet365 са добре известни като един от най-добрите сайтове за онлайн хазарт в света. Те имат клиенти от всички краища на света, които привличат с различни бонуси и оферти.

Подпомагане икономиката на Манчестър

Компанията, която е базирана в Стоук, отвори своя нов сателитен офис през април миналата година, с първоначалната идея, че ще се нуждаят от 60 нови служители. Убедени били, че процесът на интервюиране и наемане на необходимите работници ще отнеме между 6 и 12 месеца, но с течение на времето става ясно, че имат нужда от много повече служители, които да успеят да се справят с нарастващото търсене. В рамките на първите шест месеца на дейност на новия офис, хазартният гигант нае още един етаж и назначи 25 души повече от първоначално планираните. Заради разширението на офиса се оказва, че ще се търсят поне още 60 работници и ще бъде обявен нов кръг за набиране на персонал.

Новият офис на Bet365 силно продуктивен

Манчестър се оказа доста полезен за Bet365, тъй като градът е дом на много разработчици от висок калибър, които карат компанията да вдигне летвата много високо. Благодарение на услугите на опитните местни специалисти, новият офис бързо се превърна в силно продуктивен, с екип, който установи здрави отношения с останалата част от персонала на Bet365. Тяхното тясно сътрудничество дава възможност на компанията да приложи успешно някои специализирани дейности, включително техния чисто нов сайт HTML5, който е предназначен за потребителите на стационарни компютри.

Следващата фаза на bet365

По време на следващата фаза за набиране на персонал, Bet365 планира да наеме специалисти за всички нива - ръководители на екипи, технологични лидери, старши разработчици, младши програмисти и мениджъри на проекти, които да обединят усилията си. Това означава, че ще има идеални възможности за местните хора, които притежават съответната технологична квалификация, да се реализират успешно в проекта.

Уникалните техническите предизвикателства, които се предлагат от фирмата, са дали възможност да бъдат привлечени някои от най-големите специалисти в областта и Bet365 се похвали, че има още много работни места в региона, а работниците могат да се чувстват поканени и предизвикани. В момента компанията разполага с богат набор от технически предизвикателства, а те само помагат на Bet365 да привлече най-добрите умове в индустрията.

Всеки, който търси вълнуваща и енергична работна среда със сигурност ще приеме предизвикателството на този лидер в света на онлайн хазарта. В момента, компанията има пет екипа, които ще осигуряват тестването на софтуера и развитието в областта на управление на клиентските сметки, търговия, игри и спорт през останалата част на тази година. Планът е тези екипи да се разширят и да се търси потенциала за мидълуер ситемите и мобилните разширения.

По време на следващата фаза, Bet365 планира да разшири своята дейност в града, което позволява на разработчиците да се обучават в редица нови технологии, като например програмни езици като Go, Elixir и Erlang - лесно е да се разбере защо ролята в компанията се оценява толкова високо.

Ако букмейкърът успее, тогава може да се радва на значително рязко увеличение на броя на феновете, които се възползват от силно рекламирания напоследък bet365 бонус, които можете да вземете и през Bet365 Mobile App.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.