• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

БСП иска да бъде свикан Консултативният съвет заради бежанците

БСП иска да бъде свикан Консултативният съвет заради бежанците

/КРОСС/Парламентарната група на БСП поиска президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност по проблема с бежанците.

Ангел Найденов заяви: Границите ни са под натиск и при нас действат мрежи и канали за преминаване. Стотици чужденци се озовават без документи в центъра на столицата. Българи се оказват замесени в престъпен международен трафик на хора, при това с десетки загинали, в трафик, нанасящ тежък удар върху репутацията на страната ни. Грози ни връщането на няколко хиляди бежанци, получили първа регистрация у нас. БСП отново настоява, премиерът лично да поеме координацията на всички въпроси, свързани с бежанците във вътрешно- и във външнополитически план. Правителството да представи ясно становище по всички въпроси, предмет на обсъждане на различни нива и в различни държави - възстановяването на граничния контрол, приемането и интегрирането на икономическите имигранти и на бежанците.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че не иска голям брой мюсюлмани да дойдат в Унгария, предаде Ройтерс. На нас не ни харестват последиците от това у нас да дойдат голям брой мюсюлмани, добави той и припомни, че Унгария има исторически опит в тази насока, визирайки 150-годишната история на отоманско управление по време на 16 и на 17 век. Освен това унгарският премиер предупреди, че притокът на мигранти в Европа е безкраен и ако Европейският съюз не защити границите си, ще пристигнат милиони, предупреди унгарският премиер Виктор Орбан. "Истината е, че сме заплашени от масов приток на хора и ако сега говорим за стотици хиляди, идната година ще говорим за милиони и краят не се вижда", каза Орбан за общественото радио на Унгария. Много скоро техният брой ще нарасне до няколко милиона, до десетки милиони. Ние сме длъжни да осигурим надеждна физическа защита на границата. Ние не трябва да пускаме всеки в Европа, защото това ще бъде край на Европа, каза Орбан. Според унгарския премиер има опасност в един момент европейците да се окажат малцинство на собствения си континент. Той призова европейските лидери да покажат сила и да защитят границите.

04.09.2015 15:21:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.