• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

50 късметлии ще тестват BGVot

50 късметлии ще тестват BGVot

/КРОСС/50 души ще имат привилегията да тестват BGVot - уникално мобилно приложение за онлайн анкетиране 

България е на прага на нова ера в социологията. Причината e BGVot - мобилно приложение разработено от български оналайн специалисти и технократи от гр. Варна. Те решават да използват опита и знанията си като създадат алтернатива на манипулираните социологически проучвания, които години наред крият истинския глас на България. От няколко месеца насам, експерти от компанията им Щрак.бг, разработват приложението, за да може да осигурят максимална защита и да елиминират възможността за злоупотреби с гласуването по актуалните обществени и политически теми. В желанието си да помогнат за промяната на действителността в страната ни, от Щрак.бг предоставиха приложението си на оналйн платформата „Политическа Промяна Сега".
Следващата седмица започват публичните тестове на BGVot. След регистрация на: http://bgvot.com/invite 50 души ще получат уникален код за достъп, който ще им позволи да бъдат първите, които са споделили своето неподправено мнение. Засега е наличен за Apple устройства в App Store, но скоро ще бъдат представени версии за Android и Windows.
Достъпът до BGVot ще е напълно безплатен. Всеки собственик на смартфон може да го изтегли и да сподели своето мнение по актуални, политически въпроси и теми от общонационално значение. Те също ще се избират онлайн, а резултатите от гласуването ще могат да бъдат следени в реално време. Уникалността на всеки глас е гарантирана от специални алгоритми, разработени за приложението, според мобилните телефони, на които то се инсталира, а невъзможността за подправяне на резултатите вече е осигурена с патент.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.