• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Най-добрият начин за печелене на пари в ерата на технологиите: бинарните опции за търговия с брокера Binatex

Най-добрият начин за печелене на пари в ерата на технологиите: бинарните опции за търговия  с брокера Binatex

/КРОСС/ Технологиите се развиват бързо. Инвестиционната индустрия постепенно преминава към онлайн. В края на краищата не всеки живее на Уолстрийт, но има начин да търгуваме на фондовите пазари, без да напускаме домовете си. Въвеждаме нов начин - търговия с бинарни опции. Брокерската компания Binatex е чудесен гид в света на двоичните опции.

Търговия с бинарни опции на фондовата борса. Как се прави това с Binatex?

Бинарните  опции са сравнително нов начин за търговия, който изисква търговецът да предскаже посоката на цената на избрания от него актив: дали  ще се движи нагоре или надолу. С бинарните опции не е нужно да правите прогнози за размера на всяко движение, единственото важно нещо е да се предскаже правилно посоката на движението.Ако направите правилна прогноза за движението на цената на актива, ще спечелите, ако не, ще загубите парите. Binatex, например, предлага висок процент на печалба.

Избор на надежден брокер. Защо Binatex?

Binatex предлага най-добрата платформа за търговия, която съществува на пазара в момента, компанията е разработила собствен софтуеър, който никога не cе  претоварва, работи бързо и е надежден. Бързият софтуеър е от решаващо значение при извършването на транзакции.Платформата  се развива и подобрява всеки ден. Минималният депозит е 10 долара. Минималната сума за извършване на сделки с този брокер е по-малко от 1 долар. Много малко брокерски компании могат да ви предложат такива условия.. Binatex притежава над 20 търговски фонда. Binatex предлага демо сметка за 1000 USD. Новите търговци използват демо сметка, за да се обучават и практикуват, преди да започнат да търгуват с истински пари. Поддръжката на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, ако клиентите имат въпроси или проблеми. Тя има уникална система за нивата - колкото по-високо е нивото ви, толкова повече шансове имате  да спечелите  по-голяма печалба. Начинаещият трейдър също  така  може да бъде обучен  чрез Binatex, тъй като този брокер предлага множество образователни курсове.

Много хора от цял свят стават успешни търговци всеки ден. Успехът и финансовата независимост са само на една стъпка от вас.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Виктор

Работя в мрежата от доста време, но считам, че брокерът от ExpertOption е най-добрият за работата в момента. Досега от всички опции се оказа най-удобният и надежден.

28.09.2019 11:34:13

Анонимен

Привлекателен интерфейс, малък депозит, добра техническа поддръжка (ако се съди по други отзиви). Мислех, че съм един много добър брокер и отидох да търгувам. Сега имам добра заплата благодарение на него. Вярно, че заради играта на демо сметка дълго време губех пари в реалната търговия, мисля, че демо сметката при тях специално е така устроена, въпреки че това е проблем на всички брокери.

02.02.2018 22:02:16

Анонимен

Тъй като бях уморен от факта, че в началото трябваше да страдам от изтеглянето на средства от този брокер, но всичко е наред, основното е, че сега успешно търгувам и изтеглям парите си.

26.12.2017 17:55:08

Анонимен

Binnatex scam

30.11.2017 20:06:49

Анонимен

Някой може ли да ми обясни как се дърпа печалбата от бинатекс?

30.11.2017 13:19:50

Анонимен

zdraveite napravih registraciq v binatex vsichko kakto trqbva no zashto ne mi pokazva kolko pari imamm v realnata smetka i v demo smetkata pokazva edna 0 i nishto shte sam vi blagodaren ako mi dadete savet kak opravq tova i kamm kogo da se obarna

28.09.2017 22:40:42

Анонимен

Не мога да си вкарам пари в реалната сметка .Как да си заредя сметката?

26.08.2017 13:13:48

Анонимен

Доста добрър брокер. Удобното е, че минималният депозит е малък. Реално могат да се изкарат пари при тях. Дръпнах първата сума вече. Е, не е голяма сума, но като начало е добре.

19.08.2017 15:53:54

Иван

Някой работил ли е с тази платформа? Какви са резултатите?

14.08.2017 13:27:25

Анонимен

Скоро ще дойде краят на лихварството като занаят, а предлаганото е точно лихварство.

26.07.2017 23:18:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.