• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Бинев изненадан, че го предложили за шеф на подкомисията за еврофондовете

Бинев изненадан, че го предложили за шеф на подкомисията за еврофондовете

София /КРОСС/ Слави Бинев не е бил информиран, че ще бъде предложен за председател на Подкомисията за усвояване на средствата от ЕС. Това каза той пред репортери, след като номинацията му бе гласувана в парламентарната Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в 43-ото Народно събрание.
Бинев бе предложен от Петър Петров от Патриотичния фронт. Реформаторите и ДПС не подкрепиха номинацията на бившия евродепутат.
„ Не бях информиран, че ще бъда предложен. Имах някакво такова усещане във всички случаи, защото всяко друго предложение би било скалъпено в някой заден двор. Помислете дали няма да бъде така", каза Бинев.
„Парите от еврофондове трябва да отиват при тези, които имат най-голяма нужда от тях. Трябва да се направи всичко възможно да бъдат изтрити лошите спомени от работата с европейските пари и това ще бъде работа на всички политически групи. Това не е по силите на един човек... Аз ще съм напълно отдаден това да се случи, защото наистина проблемите са много сериозни. Трябва да се решават не само средствата занапред, а да се оправят и някои неща от миналото, които създават изключително сериозни проблеми. Критици винаги ще има и те винаги са такива, които не очакват решаване на проблемите. Винаги ще има критици и на тези, които искат статуквото да остане... Едно от най-важните неща е да бъдат решавани проблемите, тъй като до момента те са били замитани", коментира бъдещата си работа депутатът.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.