• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Подготвя се най-представителното участие на България в международното изложение за недвижими имоти Expo Real в Мюнхен

Подготвя се най-представителното участие на България в международното изложение за недвижими имоти Expo Real в Мюнхен

/КРОСС/ Институции и бизнес организации обединяват усилия, за да промотират страната на международните инвестиционни пазари.

От 6 до 8 октомври 2018 година, по инициатива на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), страната ни ще бъде представена като инвестиционна дестинация в недвижимите имоти на най-авторитетното изложение за недвижими имоти в Европа – Expo Real в Мюнхен.

Това е първото голямо  участие във форума на България, която до този момент се включваше с отделни проекти. На площ от 100 кв. м. ще бъдат изложени проекти на шест водещи компании:  Експо 2000 Риъл Естейт; Галакси Инвестмънт Груп; Риал Естейтс БГ; Бизнес Парк София; Логистичен парк Ист Ринг и Хармони Груп.

„Компаниите, които ще вземат участие, са с разнообразно портфолио – офис сгради, логистични паркове, хотели, жилищни сгради, търговски паркове. Желанието ни е да представим най-иновативните достижения в този сектор, като заложим на качеството и устойчивостта. Основната ни цел е България да стане по-видима и привлекателна за международните инвеститори.

Важен акцент в подготовката е обединяването на усилията на общински институции и бизнес организации в промотирането на страната. Работим заедно със Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции  (СОАПИ) и с Германо-българската индустриално-търговска камара. Надяваме се това участие да се превърне в добър пример за сътрудничество между частния бизнес и общината.“, коментира Таня Косева-Бошова, председател на УС на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България. В дискусионните панели на Expo Real  за участие е поканен и главният архитект на София Здравко Здравков.

„За чуждестранните инвеститори е много важно да имат институционална подкрепа. С подготовката и реализацията на това участие ще сложим началото на един устойчив модел на сътрудничество между институции и бизнес в сектора на недвижимите имоти, и ще отправим позитивно послание към европейския пазар.“, заяви Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на СОАПИ.

В рамките на Expo Real участниците имат отлични възможности за срещи с нови бизнес партньори. Така България ще може да привлече вниманието на потенциални инвеститори с качествени и мащабни проекти, като покаже, че пазарът се развива позитивно, с бързи темпове и предлага добра възвращаемост и ликвидност.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.