• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Списание и клуб BUSINESS LADY със стилен коктейл за своя 8-ми рожден ден

Списание и клуб BUSINESS LADY със стилен коктейл за своя 8-ми рожден ден

/КРОСС/ Легендата на джаза - Васил Петров беше гвоздеят на програмата

Стилен коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание и клуб BUSINESS LADY се състоя на 2.10.2018 г. в ресторант Глория Мар София.

                    

Празника на безкрайността споделиха членовете на Бизнес лейди клуб, успешни дами и господа, и високопоставени личности. Сред гостите на събитието бяха: заместник-министърът на земеделието - г-жа Лозана Василева; Айлин Дахилова-Василева, началник на кабинета на министъра на младежта и спорта; Ирена Соколова, председател на жени ГЕРБ; Розалина Николова (Асоциация на туроператориоте и туристически агенти); Мила Ненова, изпълнителен директор на Конфиндустрия България; Росина Тодорова, президент на Зонта клуб „Света София”, модния гуру проф. Любомир Стойков; Весела Вълчева-Макгий, председател на Български съвет за устойчиво развитие и още много успешни личности.

Изключителна програма, изпълнена с музика, танци, изненади и мода впечатли гостите.

                   

„Стремежът на клуба, изданията и всички инициативи, които случваме вече осем години, са да показваме добрия пример, успеха и позитивните практики на можещите и заслужаващите похвала – всички вие. Това ни кара да се стремим да бъдем все по-полезен и достоен партньор - за вас като личности и за бизнеса ви.” – заяви г-н Даниел Димитров, изпълнителен директор на „Бизнес лейди Клуб”, издател на списанията Бизнес лейди и България Бизнес Ревю и основател на Бизнес лейди клуб. Той обяви, че новият сезон започва с нови амбиции и нов вдъхновен и целеустремен председател на Бизнес лейди клуб, който е готов да се раздава щедро за целите на клуба – г-жа Мила Захариева. Тя е бизнес дама, създава фирмата си Корект Консулт Партнерс, с която консултира и умело управлява процесите в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите на бизнес организации, общини, както и държавни ведомства. Има сериозен опит в държавната администрация и щедро и с усмивка е готова да се притече на помощ и да завихри събитията около себе си.

Моето най-голямо желание е бизнеса да усети подкрепата и съдействието на Държавната администрация. През изтеклата година Бизнес лейди Клуб извърши голям напредък в развитието си и полезността за членовете си. Клубът вече наброява над 50 човека, като новоприсъединилите се през изтеклата година са 30 успешни дами.” – каза Г-жа Мила Захариева. Тя обяви визията си за развитие на клуба:За следващата година Бизнес лейди клуб има нови и интересни идеи, с помощта на които да бъде в подкрепа на своите членове, да им бъде опора в избрания от тях професионален път и да бъде трибуна за техните успехи и оригинални виждания. А именно: нетуъркинг и създаване на контакти, срещи с асоциации и организации в страната и чужбина, взаимопомощ между членовете, надграждане на професионализма чрез месечни теми и атрактивни събития за развлечение и разтоварване. Предстои ни партньорство и сътрудничество с Конфиндустрия България, Зонта клуб „Света София, Българската асоциация на износителите на вино, Асоциация на туроператорите в България и други.

Г-жа Даниела Иванова, заместник-председател на Бизнес лейди клуб и председател на Сдружение „Успешни в България”, прикани дамите да се присъединят към инициативите на това сдружение с идеална цел, което си е поставило амбициозната задача да покаже, че успехът и в България е възможен.

Специален гост-изпълнител беше легендата на джаза – Васил Петров, който вдъхнови гостите с уникалните си музикални изпълнения. Предстои негов концерт ....

Стилно модно ревю от модна къща MELLINI добави елегантност на събитието. Изтънчен прочит на класическата женственост в новата колекция на MELLINI есен-зима 2018, фин силует и безупречни кройки, висококачествен текстил и прецизност във всеки детайл. Моделите за студения сезон ви очакват в бутика на MELLINI на ул. Велико Търново 1, както и онлайн на http://www.mellini.bg/.

На изискания коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание и клуб Бизнес Лейди гостите се насладиха на изпълненията на танцьорите от Mesechkov Dance School - Васил Павлов и Таня Балтова, вицешампиони на България за 2018 г.

Празникът беше посветен и на първия брой на списание Bulgaria Business Review - издание за икономика и политика. „Списанието за икономика и мениджмънт "България Бизнес Ревю" има над 11-годишна история. Търсейки националния икономически идеал, сега поставяме ново начало и се обръщаме към хората, които го градят. Платформата ни е не само за утвърдени, но и за млади автори, които представят своята визия. Търсим най-широк плурализъм, различни гледни точки, независимо от теоретична, партийна или корпоративна принадлежност.” - каза Дачо Дачев, главен редактор на списанието.

                   

Организаторите обявиха и предстоящите си инициативи за тази и следващата календарна година, сред които: първо издание на годишните ХИПОКРАТОВИ награди, пето издание на наградите за благотворителност и корпоративна социална отговорност „ЗЛАТНО СЪРЦЕ, осмо издание на годишните награди за постиженията на дамите у нас на сп. Business Lady, пето издание на годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Не на последно място, през 2019 г. предстои единадесетото издание на единствената потребителска класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, във връзка с която организаторите на проекта подготвят уникална и изключително ценна книга, а именно „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА” – наръчник за добри практики по маркетинг, реклама и ПР. Предстои официално събитие за бизнеса, политиката и медиите, на което ще бъде представен списващият се в момента Алманах на успешните личности – ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, в който ще бъдат представени лидери у нас, като модели за подражание в бизнеса, политиката, културата, спорта и живота.

За уютната и празнична обстановка се погрижи Сашенка Синаева, дизайнер, декоратор, флорист, фотограф, собтвеник на ивент къща Eventinus /www.eventinus.com/, която декорира ресторант Глория Мар специално за рождения ден на списание и клуб Business Lady. Екип на In Life – позитивната телевизия на България, засне събитието и взе интервюта от гостите.

Много награди, предоставени от щедрите членове на Business Lady Club зарадваха гостите на събитието, сред които Борислава Георгиева, Анита Станоева, Милена Хаджииванова, Венера Хасановa, Жана Иванова, Лилия Караманчева и други. Швейцарската козметика „СКИН КОД” предоставиха малък подарък на всеки гост, както и големи подаръци за игрите.

Бизнес дамите от клуба и техните гости имаха удоволствието да опитат наградени вина от седмото издание на Балканския винен конкурс, организирано от Асоцията на износителите на вино, който се провежда ежегодно в София през месец май.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.