• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Сидеров: Решенията, които взима кабинетът "Близнашки" са опасни за българите

Сидеров: Решенията, които взима кабинетът "Близнашки" са опасни за българите

/КРОСС/ Лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира работата и решенията на служебното правителство на Близнашки. Той припомни, че е предупредил, че за два месеца на власт кабинетът може да направи много "золуми", особено ако няма медии да следят дейността му, съобщава пресцентърът на партията.

"Министерски съвет е решил да даде преминаване и пребиваване на бойни самолети на САЩ в България. Дванадесет бойни самолета и 250 човека състав. Това е една ескадрила, която спокойно може да нападне някоя по-малка държавица да я превземе. Бойни самолети и 250 души персонал, които са доста много и според мен тази бройка в светлината на събитията, които вървят, текат понякога тихичко под сурдинка минават, само че аз затова съм пред вас да ви обяснявам, да ви казвам какво става. В светлината на тези събития, които в момента стават в България, например, удължаването на пистата в Безмер. Например, това, че американските посланици и сенатори искат от българските премиери да включат България като плацдарм във войната срещу Русия, на територията на Украйна. Аз правя заключението, че това решение на Министерски съвет е под натиск на американското посолство, естествено. И това решение е част от въвличането на България във война", на мнение е Сидеров.

По негови думи с това решение кабинетът Близнашки вкарва България във война. Сидеров припомни, че американците ползват безплатно от 2006г военните бази у нас и не позволяват никакъв контрол върху техниката и съоръженията, които вкарват.

"Близашки доведе сега тука една пасмина от американски агентчета, които без никакво колебание дадоха небето, военните летища на България на бойни военни самолети на САЩ. Това е последното решение на правителството, служебното правителство на Близнашки, срещу който аз пуснах два сигнала за измама за подписката фалшивата с референдума, 108 хиляди фалшиви подписа и за попълването на декларация за участие във фирми и в сдружения, които той беше подправял, избелвал, зачерквал и т.н. Всичко е в ръцете на прокуратурата. Та същият този Близнашки и неговия кабинет са взели решение да пуснат тук бойни самолети американски, 250 души американски военен персонал", добави Сидеров.

По негови думи решенията, които взима кабинетът Близнашки са опасни за българите.

Снимка: Булфото, всички права запазени

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.